Danas sam skinuo onaj nesretni messenger sa fb-a. I sve mi je stekalo nakon sto sam instalirao, deinstalirao sam ga i zasteko je pc. Restarto sam ga, i doslo mi je ono disc checking, i nije se micalo sa 0% i ja sam restarto opet. I sad mi je pc skroz usporen, svako malo steka, i stalno kao da nesto u kucistu škljoca.
Jel ima tko kakvo rijesenje? Ako se moze pokrenut neki system recovery?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Skinuo sam sa facebooka.
Kako da provjerim da mi nije ostecen HDD? I koliko kosta novi?
Tako se čovjeku ne pomaže, ako znaš pomozi ako ne onda čitaj što pišu oni koji znaju.
Možda ti imaš baš neki disk za prodati?
Tako se čovjeku ne pomaže, ako znaš pomozi ako ne onda čitaj što pišu oni koji znaju.
Možda ti imaš baš neki disk za prodati?
hahahahah, nemam, ali zar nije covjek pitao koliko bi dosao novi?
Seagate je, ST3500418AS.
Otkrio sam sta je, imam bad sektore u na HDD, i cuje se preskakanje HDD-a kad cita.
Probaj System Restore, pa vrati sustav na postavke prije instalacije messengera.
btw. i ja imam 32 bad sectora i čujem ponekad "skljoc", ali nema usporenog rada ili štekanja.
Edit: Probaj softver HDD Regenerator, možda ti pomogne.
Otkrio sam sta je, imam bad sektore u na HDD, i cuje se preskakanje HDD-a kad cita.
da, to sam i ja mislio, odi na seagateovu starnicu i skini alat za svoj hdd (ako vec nisi) i pokusaj hdd popraviti sto prije, jer se bad sectori povecavaju ili "sire". javi ako uspijes/ne uspijes
Bad sectori se mogu popraviti?
Ne vjerujem, to je trajno fizicko ostecenje, nema tu popravke...
Ne kuzim ovo:
Exclusive acces to Hard Drive 1 is not obtained because Disc C is in use.
It's recommended to close all programs before continuing process.
Svi programi su zatvoreni!
Ne kuzim ovo:
Exclusive acces to Hard Drive 1 is not obtained because Disc C is in use.
It's recommended to close all programs before continuing process.
Svi programi su zatvoreni!
jesi probao zatvoriti sve procese? odi na ms config i onda start up i services i iskljuci sve osim microsoftovih servisa i procesa.
postoje logički i fizički bad sectori
logički se poprave bez problema, fizički se nemogu popravit
tu si dvije godine i trebao bi to znati...
Jesi uspio srediti hdd?
postoje logički i fizički bad sectori
logički se poprave bez problema, fizički se nemogu popravit
tu si dvije godine i trebao bi to znati...
Ja ne znam za logicke, ja znam samo za fizicke koje mi HD Tune pokaze, i odmah napravim tu jednu particiju gdje je bad sektor i taj dio ne koristim...
Jesi uspio srediti hdd?
ne, zaleđivao je pc pri radu, i par puta sam morao rr, i zadnji put kad sam rr pojavilo se "start windows normally" "last known good config" izabravo sam "last known..."
i vidim ja stoji to, otisao otrcat 3 km vratio se medutim nista, restartam, i srusi se win.
Origin: HoTiC3, Game Center: iDriftridge
hvala na preporuci, vidim da nije ni preskup, budem i probao staviti u drugi pc, prvo cu si win dic ponovo.
hvala na preporuci, vidim da nije ni preskup, budem i probao staviti u drugi pc, prvo cu si win dic ponovo.
ok, javi mi jel radi :)
Origin: HoTiC3, Game Center: iDriftridge
ok :)