Kao sto tema kaze pojavio mi se problem posle ugradnje novog coolera.Kupio sam silverstone nitrogon nt05 koji je na sarafe(do sada sam uvijek sa zabicama koristio).Kada sam ga ugradjivao vidjeo sam da drzac koji se stavlja iza ploce u koji se uvrcu sarafi naleze tacno na lemove od cpu (na mojoj maticnoj se oni vide i izrazeni su).Misleci da nece biti problema pokreno sam racunar i posle nekih 1-2h rada racunar se resetovao sam od sebe i tesko se upalio,poceo da brljavi,nije htio da bota sistem i kada uspjem uci odmah se resetuje i sve tako.u cpu-z je pokazivao neke sulude brojke rama,obarao latencije,nije prikazivao fsb i tako a temperature su bile ok .Vratio sam stari stock cooler na zabice i sada sve radi normalno.
Zanima me da li je problem u samom nosacu na kom se nalazio ljepak i koji je nalegao tacno na te lemove od cpu ili necega drugog.Napominjem da je do tada komp radio savrseno kao i sada.Ako jeste kako onda da montiram cooler koji ima sarafe posto su na ploci veoma izrazeni ti lemovi dok se na nekim plocama uopste ne vide!