da se i ja ubacim.
komp je star tri mjeseca i već je drugi put na "popravku", kupljena gotova konfiguracija u Linksu -AMD Athlon II X4 641 (2,8Ghz), 4 GB, 500 GB, DVDRW, Radeon HD 6770. Na njemu su Windows 7 (mislim Ultimate).
I prvi i drugi put javlja se isti problem prilikom paljenja - naime, komp se uopće ne upali. Zavrti ventilator, bude normalan zvuk, a onda kao da se ugasi. Ne mogu uopće doći ni do BIOS-a, do ničega, otvorim CD, on ga ubrzo nakon toga uvuče (kao kad se gasi, najvjerovatnije se i gasi). Tako ventilator i zvuči - viiijjuuuu, viiiiiijuuuuu - ne znam kako drugačije objasniti. U biti, imam osjećaj da se stalno pali i gasi. Kad namjestim komp tako da mogu vidjeti ventilator, on normalno starta a potom uspori i vrti ga tako u krug non-stop.
Kad je došao prvi put sa servisa, serviser je rekao da ga je on normalno tridesetak puta upalio i ugasio i to je to. Znači, nije napravio ništa. Pitam ga šta bi moglo biti - nema pojma. Ja još manje Ja ga pokušavam upalit 101 put pa ne mogu - eh, sad. Šta vi mislite - oće bit napajanje, ehm?...