Problem s novom tastaturom

poruka: 9
|
čitano: 2.469
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav, do sad sam imao normalnu PS-2 tipkovnicu i pokvarila se jučer. Danas otišo i kupio si novu USB tipkovnicu. Upalim komp i ova nova tipkovnica ne reagira uopće, lapice gore kak klikčem num lock on se pali gasi kak treba. U BIOS-u mi uključen "Enable USB keyboard". Tastatura ko da radi al da je na nekom čudnom jeziku jer kad klikčem po njoj zna reagirat nešto što sam klikno. Namješteno mi da je na hrvatskom tastatura tako da nemam pojma šta joj je. I komp mi se čudno ponaša s njom, tipa kad kliknem neku ikonu od nečeg locka ga i kaj god da kliknem ta ikona je highlight-ana i tako mogu kliknut bezbroj ikona i sve su tako lokane skupa sve tok ih opet ne kliknem da se makne lock. Stavim normalnu staru tastaturu i komp mi se normalno opet ponaša. Ali izgleda da mi se tako počne čudno ponašat nakon šta kad uđe u windowse i počne tražit drivere za tu novu tastaturu i windows updates za nju. Sad jel trebam nešto nariktat na windowsima il je pokvarena ova nova, nemam pojma. :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A koja je tipkovnica?

Posjetite Playomania forum - http://playomania.com/forum/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem s novom tastaturom
191x7 kaže...

A koja je tipkovnica?

Neka Chicony CHI-KU-9810 za 45 kuna it adm-a

15 godina
neaktivan
kinsie kaže...
191x7 kaže...

A koja je tipkovnica?

Neka Chicony CHI-KU-9810 za 45 kuna it adm-a

Ako imaš neku drugu tipkovnicu,probaj s njom.
Bude li sve radilo - ne radi ti ta Chicony tipkovnica. 

AMD Phenom II X4 B45 @ X3 3.75 GHz : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2123285
15 godina
neaktivan

Probo sam ju na drugom kompu ni tamo ne radi, hvala na odgovorima sutra ju vraćam nazad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa ti kupuj jeftinjak Chicony tipkovnice...

Izdvoji koju kunu za neku kvalitetnu tipkovnicu i imat ćeš proizvod da valja.

Logitechovih tipkovnica imaš i za manje od 100 Kn, tako da ne vidim svrhu kupovanja Chicony, MS Industrial i sličnih jeftinjaka.

Posjetite Playomania forum - http://playomania.com/forum/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zadnja tipkovnica koju sam imo je bila neka od 20 kuna isto i radila je bez problema preko god dana, nikad nikakvih problema s njom. Al da znam šta pričaš riskirantno je s tim jeftinim stvarima.

14 godina
neaktivan

Daj molim te, imam Chicony KB-9810 i sad ima kao "novi" model KU-9810. Ova prva je radila 10 godina valjda, kostala je mozda 50 kn ako i toliko. Sad radi i dalje ali od pritiskanja CTRL lijevi je poceo strajkati (ocito, copy-paste najcesce tipke). I sad ocu kupiti opet istu, ali nema je vise u ponudi. Tipkovnica je perfektna. Mozda je samo naletio na losu seriju.

12 godina
7even11 kaže...

Daj molim te, imam Chicony KB-9810 i sad ima kao "novi" model KU-9810. Ova prva je radila 10 godina valjda, kostala je mozda 50 kn ako i toliko. Sad radi i dalje ali od pritiskanja CTRL lijevi je poceo strajkati (ocito, copy-paste najcesce tipke). I sad ocu kupiti opet istu, ali nema je vise u ponudi. Tipkovnica je perfektna. Mozda je samo naletio na losu seriju.

Čemu odgovaranje na post star preko nekoliko godina??? 

Nema veze ali nemogu ostat hladan na pljucanje po najboljoj tipkalici koju i sam koristim dan-danas a to je Chicony KB-9810. Kupovao sam ja bijesne tipkalice i od preko 1000kn ali nijedna se nije kod mene ugrijala, uvijek sam se brzo vraćao prvoj ljubavi. 

Evo moj pc uz koji koristim Chicony KB-9810: 

PC 1.
CPU: i7 6850k OC 4.2GHz 6c/12t
CPU HLADNJAK: CORSAIR H100i
MBO: ASROCK Fatal1ty X99X Killer
VGA: Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming
RAM: 32GB G.SKILL Ripjaws 4 DDR4 2400 MHz 4x8GB
SSD M.2: Intel SSD 256 GB Series 600p
SSD: 240GB Intel 530 series
HDD: HITACHI 640GB
: WD Green 1000GB
OPTIKA: LG