Pozdrav imam ASUS K55VM gor mi je bila 10 i odjednom su prestala raditi neka slova umjesto o piše --------------------------- flashao sam bios prebacio na 7 sa cd koji sam dobio od Asusa prebacio sve drivere i opet ništa.Molim pomoć ako je neko imao ovakav problem.Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav imam ASUS K55VM gor mi je bila 10 i odjednom su prestala raditi neka slova umjesto o piše --------------------------- flashao sam bios prebacio na 7 sa cd koji sam dobio od Asusa prebacio sve drivere i opet ništa.Molim pomoć ako je neko imao ovakav problem.Hvala
Ako se događa na potpuno drugačijim Windowsima, s drugačijim postavkama, ona je vjerojatno hardverski problem.
Kakav, ne vi znao. Možda će se javiti netko tko ima iskustva s time.

e jesi opisao problem... Gdje ti tacno ne pisu slova dobro? U biosu ili windowsu? U nekoj konkretnoj aplikaciji ili generalno....
Bios nisam probao ,notpad,word bilo gdje na internetu gdje trebam upisti svoj mail a u njemu ima slovo o tipkovnica ima i posebne znakove i ne radi mi gumb za pojačavanje zvuka.
Probaj drugu tastaturu, kako su ti podesene kodna stranica i jezik tastature?
Kak da probam drugu tastaturu kada je ovo laptop
Pa lijepo ;) drugu tastaturu u USB....
Sa drugom radi
Onda ti je jasno u cemu je problem....Tastatura....