Problem sa nekim slovima

poruka: 9
|
čitano: 599
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem sa nekim slovima

Pozdrav imam ASUS K55VM gor mi je bila 10 i odjednom su prestala raditi neka slova umjesto o piše --------------------------- flashao sam bios prebacio na 7 sa cd koji sam dobio od Asusa prebacio sve drivere i opet ništa.Molim pomoć ako je neko imao ovakav problem.Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problem sa nekim slovima
wasp kaže...

Pozdrav imam ASUS K55VM gor mi je bila 10 i odjednom su prestala raditi neka slova umjesto o piše --------------------------- flashao sam bios prebacio na 7 sa cd koji sam dobio od Asusa prebacio sve drivere i opet ništa.Molim pomoć ako je neko imao ovakav problem.Hvala

Ako se događa na potpuno drugačijim Windowsima, s drugačijim postavkama, ona je vjerojatno hardverski problem.

Kakav, ne vi znao. Možda će se javiti netko tko ima iskustva s time.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
9 godina
odjavljen
wasp kaže...

e jesi opisao problem... Gdje ti tacno ne pisu slova dobro? U biosu ili windowsu? U nekoj konkretnoj aplikaciji ili generalno....

17 godina
neaktivan

Bios nisam probao ,notpad,word bilo gdje na internetu gdje trebam upisti svoj mail a u njemu ima slovo o tipkovnica ima i posebne znakove i ne radi mi gumb za pojačavanje zvuka.

9 godina
odjavljen

Probaj drugu tastaturu, kako su ti podesene kodna stranica i jezik tastature?

17 godina
neaktivan

Kak da probam drugu tastaturu kada je ovo laptop

9 godina
odjavljen

Pa lijepo ;) drugu tastaturu u USB....

17 godina
neaktivan

Sa drugom radi

9 godina
odjavljen

Onda ti je jasno u cemu je problem....Tastatura....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice