Problem s monitorom/grafičkom

poruka: 6
|
čitano: 671
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ovako, zadnjih mjesec dana imam problema s iznenadnim gašenjem monitora. Prvo sam kupio novi monitor jer sam mislio da se stari pokvario, i sve je to radilo nekih par dana i odjednom se i ovaj počeo gasit. E sad, ne ugasi se monitor pravo, onaj senzor još uvijek ostane svijetlit i to zeleno kao da ima slike a nema je, i ne reagira na pomake miša. Komp je prilicno star no sve je na njemu ispravno; procesor amd athlon xp 2500+, graf. ati radeon hd 2400 agp, matična asus a7v8x, 1 gb rama, 2 x hd (40,120 gb), napajanje ms 400w. Graficka samo ima jedan mali problem a to je da se hladnjak koči, odnosno kad god upalim komp moram pogledat jel se on okrece, ako se ne okrece ja ga lagano gurnem prstom i on se krene vrtit, to mi ide pomalo na zivce jer mi je ovo vec treca graficka koja ima problema s hladnjakom (sve tri su bile radeonke). Ovaj sad novi monitor je dosad radio ok i radi i u ovom trenutku ali nikad neznam kad ce se iznenadno zacrnit ekran. Ako iko zna u čem bi mogao bit problem ja bih ga zamolio da mi odgovori. Hvala unaprijed!

karlonakic

0 0 hvala 0
15 godina

Si probao koristit drugi kabel za monitor ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem s monitorom/grafičkom
ias na maticnoj ono neko malo okruglo sranje velicine kovanice 2kn..izvadi van i vrati nutra..ja ial taj problem i kad to napravil dalje sve normalno radi jos i dns
15 godina
Biller kaže...
ias na maticnoj ono neko malo okruglo sranje velicine kovanice 2kn..izvadi van i vrati nutra..ja ial taj problem i kad to napravil dalje sve normalno radi jos i dns

To ti je inace baterija {#}

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
e ta baterija
13 godina
neaktivan

Ok, probacu to s tom baterijicom, a novi kabel sam uzeo sa novim monitorom pa to vjerojatno nece pomoc. Hvala!

karlonakic

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice