Problem sa laptopom

poruka: 14
|
čitano: 3.026
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
problem sa laptopom

E ovako....kada upalim laptop sve lijepo radi no kada se ulogujem da mu pristupim vidi se samo dekstop odnosno nema:alatne trake,ikona....nemogu tako pristupit nicemu,zna li netko u cemu je problem

?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Problem sa laptopom

Najvjerojatnije si pobro neki virus...

Jel možeš to uslikat možda?

#include <cstdio> int main () { printf ("1F Y0U C4N R34D TH15 Y0U 5H0ULD G37 L41D\n"); return 0; }
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa laptopom

i ja mislim da jesam,cak misli da mi je neto uvalio RAT,evo uslikati cu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa laptopom

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Problem sa laptopom

Hmm, meni je sve crno...

I tebi je tako ili?

#include <cstdio> int main () { printf ("1F Y0U C4N R34D TH15 Y0U 5H0ULD G37 L41D\n"); return 0; }
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa laptopom

hmm.....ii ja sada vidim.......sve je crno

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Problem sa laptopom

Uploadaj sliku na tinypic ili imageshack...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa laptopom

pa u tome i jest problem,,,,,ne mogu pokrenuti nista tako da ne mogu spremiti ovu sliku jer se nece  vidjeti

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Problem sa laptopom

Pretpostavljam da nemaš AV, pa ti je netko uvalio svoj RAT napravljen u ProRATu, pošto se očito radi o zezanciji...

Probaj ugasit proces u Task Manageru ako naiđeš...

Ako to ne uspije, bootaj linux, probaj nekim AV programom izbrisat virus...

Ako ni to ne uspije ostaje ti reinstalacija Windowsa što znači format...

Sretno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa laptopom

ma imam (Eset nod32 AV) sto se tice taskmenegera nemogu ga isto pokrenuuti kao ni formata ne mogu da bacim laptop jer su mi u njemu vazni podaci

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 22:47 (kaskader).

0 0 hvala 0
17 godina
Problem sa laptopom

Ako na Desktopu ne možeš pokrenuti Task Manager pritiskom tipki CTRL+ALT+DEL, resetiraj laptop. Dok se Windowsi ponovno pokreću, stišči tipku F8 (bar mislim da je ta) dok ti se ne pojavi Windows Boot Options izbornik. U njemu idi na Safe Mode with Networking  pa probaj tako. Ako prođe, u tom modu pokreni antivirus ili, još bolje, skini program Starter. U njemu možeš vrlo jednostavno dozvoliti/zabraniti programima da se podižu skupa s Windowsima. ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa laptopom

evo sada mi nakon resetovanja radi taskmegener,,,sto sada trebam napravit?

0 0 hvala 0
17 godina
Problem sa laptopom

Dok pokeneš Task Manager, trebao bi pogasiti sumnjive procese (desna tipka miša na neki proces -> End Process Tree). Sad, kak znaš koji procesi su sumnjivi? Hm, ne znam kak bih ti to objasnio... Sprobavaš. Možda pogodiš upravo onaj proces koji ti blokira daljnji rad na računalu poslije prikazivanja Desktopa. Ionako ti Windowsi ne daju da isključiš kritične procese.

Ako si to uspio i ako su ti se prikazale ikone na Desktopu, znači da bi sada sve moralo raditi normalno. Ako samo tak ostaviš, sljedeći put ćeš morati opet preko Task Managera gasiti ometajući proces. Da to ne bi morao stalno raditi, sad možeš skinuti onaj program Starter i, dok ga nasnimaš, u njemu vidiš programe koji ti se pokreću zajedno s Windowsima. Tu isključiš sve one koji su ti sumnjivi i za koje misliš da nisu bitni. Na tvom mjestu bih još nakon toga proskenirao disk antivirusnim programom i na kraju restartao računalo.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Problem sa laptopom
oobo kaže...

Dok pokeneš Task Manager, trebao bi pogasiti sumnjive procese (desna tipka miša na neki proces -> End Process Tree). Sad, kak znaš koji procesi su sumnjivi? Hm, ne znam kak bih ti to objasnio... Sprobavaš. Možda pogodiš upravo onaj proces koji ti blokira daljnji rad na računalu poslije prikazivanja Desktopa. Ionako ti Windowsi ne daju da isključiš kritične procese.

Ako si to uspio i ako su ti se prikazale ikone na Desktopu, znači da bi sada sve moralo raditi normalno. Ako samo tak ostaviš, sljedeći put ćeš morati opet preko Task Managera gasiti ometajući proces. Da to ne bi morao stalno raditi, sad možeš skinuti onaj program Starter i, dok ga nasnimaš, u njemu vidiš programe koji ti se pokreću zajedno s Windowsima. Tu isključiš sve one koji su ti sumnjivi i za koje misliš da nisu bitni. Na tvom mjestu bih još nakon toga proskenirao disk antivirusnim programom i na kraju restartao računalo.

Ja mislim da je smislenije startat u safe modeu, skenirat komp i vratit se u početni položaj kako nebi morao trefit procese...

#include <cstdio> int main () { printf ("1F Y0U C4N R34D TH15 Y0U 5H0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice