Problem sa C&Q

poruka: 6
|
čitano: 1.849
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Problem sa C&Q

Konfiguracija:

Asrock A785GMH/128M

Sempron 140 @ X2 4400e

Problem:

overclockirao sam procesor i naravno onda C&Q nije radio i sad sam vratio sve na defaultne postavke, ali i dalje ne radi, tj. takt procesora ostaje stalno isti a trebao bi se smanjit u idle...

probao sam clear cmos i nije pomoglo...

moguće da je problem u onom Asrock IES programu jer mislim da on to kontrolira, ali njega sam reinstalirao i problem je ostao i dalje

ima tko prijedlog?

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem sa C&Q
XXX-Man kaže...

Konfiguracija:

Asrock A785GMH/128M

Sempron 140 @ X2 4400e

Problem:

overclockirao sam procesor i naravno onda C&Q nije radio i sad sam vratio sve na defaultne postavke, ali i dalje ne radi, tj. takt procesora ostaje stalno isti a trebao bi se smanjit u idle...

probao sam clear cmos i nije pomoglo...

moguće da je problem u onom Asrock IES programu jer mislim da on to kontrolira, ali njega sam reinstalirao i problem je ostao i dalje

ima tko prijedlog?

Ja mislim da nije ako otišo onu senzor-čip koji kontrolira na ventu a čip nalazi u samom ventu. Probaj samo zamjenit vent na procu pa ako radi u usporavanju i ubrzavanju.

Nenad
16 godina
moderator
Nello kaže...

Ja mislim da nije ako otišo onu senzor-čip koji kontrolira na ventu a čip nalazi u samom ventu. Probaj samo zamjenit vent na procu pa ako radi u usporavanju i ubrzavanju.

nema to veze s ventilatorom, radi se u taktu procesora a ne brzini ventilatora...

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
16 godina
moderator
Problem sa C&Q

ima još netko ideju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Problem sa C&Q

ne radi mi edit pa pišem novi post...

riješio sam, bio je problem u Power opcijama windowsa...

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
XXX-Man kaže...

ne radi mi edit pa pišem novi post...

riješio sam, bio je problem u Power opcijama windowsa...

isti problem me mučio par dana.. thnx

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice