Problem sa ASUS EAH 4850, 512MB

poruka: 1
|
čitano: 236
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Problem sa ASUS EAH 4850, 512MB

Imam problem sa gasenjem monitora, prilikom igranja nekih igrica, koje su inace "sitnice" za ovu graficku desava mi se da se tokom igranje monior jednostavno ugasi (lampica se ugasi) i izbaci mi tekst "no frekvenci". Nekada se desava da se poslije tog natpisa restartuje racunar. Igrao sam far cry 3 i uvijek kada dodjem to jednog dijela igrice desi mi se to (upalim i V-synic i nesto duze igram pa se ponovo ugasi), dakle uvijek na istom dijelu misije. Dok kod nekih igrica kao sto je Company of Heroes, to mi se desi nekada nakon 2 minuta, a nekada nakon 2h igranja, pokusao sam neki drugi monitor isto se desava, podesim istu frekvenciju i monitora i graficke, 60 herca. Stavio sam i drugo napajanje od 560w (nije bilo novo) i instalirao najnovije drajvere koje sam mogao naci. Testirao sam graficku preko raznih programa kao sto je Fur Mark na maksimalno opterecenje duze od 40 min (dovoljno je do 20 minuta) i ne prikazuje mi nikakve greske. maksimalna temparatura pod najvecim opterecenjem je 59 stepeni, a od procesora 45-56 stepeni. Reinstalirao sam windows i zamijenio pastu na grafickoj i na procesoru. 

Konfiguracija:

Maticna EP31-DS3L

CPU Intel Core 2 Duo E6750 2.66

3 gb RAM DDR 2, 800mhz

Windows 7 Home Premium, 64 bita

Graficka ATI RADEON EAH 4850, 512 MB

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice