Imam problem sa gasenjem monitora, prilikom igranja nekih igrica, koje su inace "sitnice" za ovu graficku desava mi se da se tokom igranje monior jednostavno ugasi (lampica se ugasi) i izbaci mi tekst "no frekvenci". Nekada se desava da se poslije tog natpisa restartuje racunar. Igrao sam far cry 3 i uvijek kada dodjem to jednog dijela igrice desi mi se to (upalim i V-synic i nesto duze igram pa se ponovo ugasi), dakle uvijek na istom dijelu misije. Dok kod nekih igrica kao sto je Company of Heroes, to mi se desi nekada nakon 2 minuta, a nekada nakon 2h igranja, pokusao sam neki drugi monitor isto se desava, podesim istu frekvenciju i monitora i graficke, 60 herca. Stavio sam i drugo napajanje od 560w (nije bilo novo) i instalirao najnovije drajvere koje sam mogao naci. Testirao sam graficku preko raznih programa kao sto je Fur Mark na maksimalno opterecenje duze od 40 min (dovoljno je do 20 minuta) i ne prikazuje mi nikakve greske. maksimalna temparatura pod najvecim opterecenjem je 59 stepeni, a od procesora 45-56 stepeni. Reinstalirao sam windows i zamijenio pastu na grafickoj i na procesoru.
Konfiguracija:
Maticna EP31-DS3L
CPU Intel Core 2 Duo E6750 2.66
3 gb RAM DDR 2, 800mhz
Windows 7 Home Premium, 64 bita
Graficka ATI RADEON EAH 4850, 512 MB