Bok ekipa, imam dual core 2200, 3gb rama i nedavno sam uzeo nvidiu 9800 gt ! na napajanju koje sam prije imao je nakon 5-10 min igranja neke igre najprije zamrznulo sve,pa se slika sva raspadne,pozeleni i moram resetirati pc. Sa novim napajanjem od 550w to se vrijeme igrivosti malo produzilo ali isto brzo propadne( nakon sto 50 puta resetiram,valjda kad se zagrije onda mogu igrati cijeli dan bez problema)! Nove drivere sa nvidine stranice uopce ne prihvaca(odmah se zamrzne na onom welcome prije ulaza u win)! da pokusam sa jacim napajanjem ili graficka ima nekakvu gresku?inace dok radi grafika je super!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hmm,ne vjerujem-na staroj grafi je radio bez problema!imam samsungov lcd
Provjeri temperaturu graficke kartice sa Everestom. Jesili je overclockirao?
nisam nista radio s njom,ne znam overclockati -sad dok sam kopao po everestu nesto je pisalo za open gl error! temp graficke ne mogu naci sad ali mislim da sam bio negdje vidio 36
ovo gpu diode? -pise 39 stupnjeva,jel to ok? a kad upalim assasins creed onda mi skoci na 60
Koje napajanje imas...pretpostavljam da je ustekan dodatni 6-pin konektor za napajanje grafe...pojavljuju li ti se dok igras artefakti ili pucaju teksture (crvene, bijele i crne točkice, crni trokuti)?
Temperatura je ok!
imam ms-ovo napajanje od 550w,graficka ima posebno svoje napajanje, vise pucaju teksture-najprije zamrzne-pa se raspuca a zvuk igre ponavlja! ne znam kako bi se mogla provjeriti stabilnost grafickeili kako se moze provjeriti dali je greska na njoj ili pc-u! evo npr sad assasins creed igram vec 40min bez problema a kad je pc hladan tj kad ga tek upalim onda me zna dosta brzo izbaciti
Odnesi grafu kod frenda koji ima neko brand name napajanje...da odmah jednim potezom eliminiras par mogucih uzroka...grafa,napajanje ili nesto trece!
Kako to da ne mozes instalirati zadnje drivere...jesi li reinstalirao Windowse nakon promjene grafe?
Jel imas garanciju? Odnesi comp na serivis i gotovo.
Meni na lapu se zna desit da kad se pali na ekranu pokaze vertikalne crte bijele, i onda ga resetiram i opet sve radi. Proc je intel 2,0Ghz i atievka, i u radu mi se znalo desit 2-3 puta.
Intel nema cold bug, samo amd na phenomima i mozda athlonima.
Napajanje i da je no-name 550w nebi smjelo biti krivo zato jer ta konfa netrosi ni 180w u loadu.
BTW: proc ti je slab za tu grafu, clockaj ga ili uzmi jaci.
Da provjeri kod frenda,ako je problem u grafu jednostavno odneses na servis.....mora imati barem godinu garancije...nemoj raditi nikakav overclock na grafi da nebih nesto zezno.
nisam reinstalirao win,trebao sam? kad skinem najnovije drivere onda mi kad restartam pc nakon inst zapne na onome welcome i nece nikud
Reinstaliraj ,ljepse ce ti raditi komp a sa njim i grafa...imao sam iskustva sa time,steka igra a kad reinstaliram radi super.....ako ne pomaze ni to reko sam ti u prijasnjem postu.
danas formatirao hard,instalirao sve nanovo i izgleda da napokon radi(zasad), izgleda da je problem bio u nvidia physx-u ! HVALA VAM SVIMA!! pogotovo Rinu i Miksu na konacnom rijesenju! do slijedeceg problema pozzz
No problem!
Nema na cemu,tu smo da savjetujemo jedni druge
Reinstaliranje Windowsa obicno daje dobre rezultate kompu i ljepsem radu na njemu,a i time i ostalim komponentama
Nema na cemu,tu smo da savjetujemo jedni druge
Reinstaliranje Windowsa obicno daje dobre rezultate kompu i ljepsem radu na njemu,a i time i ostalim komponentama
Ne mislio sam vjerovatno da svaku sedmicu stavljamo Windowse,pa tako budu u toooop formi......sala