ja se unaprijed ispričavam ako postoji već ovakva tema, nisam mogal nać nigdje...
uglavnom, imam ovaj problem:
imam procesor AMD Athlon II x2 64 4000+ 2.11ghz, i pregrijava se često, npr kad igram dead space, h.a.w.k. i slično. kupil sam onu plavu termalnu pastu za hladnjak procesora, koja je kao među najboljima. kad namažem, onda dura neko vrijeme (cirka mjesec dana), i ne pregrijava se procesor, sve super radi (temperatura u mirovanju je 28-30 stupnjeva, a kad igram ne ide više od 35-40 stupnjeva). nakon tog nekog određenog vremena(npr. tih mjesec dana), počne se procesor pregrijavat(temperatura u mirovanju je 30-40 stupnjeva, a kad igram onda samo raste, za pola sata-sat digne se do 120, i onda se komp ugasi). kad izvadim van procesor, paste jedna da ima, koda je isparila.
pa me sad zanima, koji je razlog da pasta tak brzo ode??? inače pasta treba durat ohohoo dugo, a meni ne, moral bi redovito kupovat paste i mazat hladnjak.
(samo da napomenem, imam grafičku geforce 8500gt 256mb, i clockam ju za igranje zahtjevnijih igara)
hvala unaprijed.