Pregrijavanje grafičke

poruka: 5
|
čitano: 1.317
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pregrijavanje grafičke

Mislim da će mi grafička izgorjeti. Izvan igara mi je oko 95c (nije normalno), a u igrama mi se komp sam ugasi (vjerojatno od pregrijavanja). Grafička je ATI Radeon Hd 5670, mislim da je problem u hlađenju jer je komp bio na popravku i zamijenili su ventilator. Sada imam 2 heatsinka (od starog i novog ventilatora) na grafi i taj novi ventilator je jako mali (ne znam je li to zbog toga).

0 0 hvala 0
14 godina
Pregrijavanje grafičke

Daj to poslikaj da malo bolje vidimo.

Valentin

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pregrijavanje grafičke

Ili ventilator nije dobro postavljen ili termalna pasta.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pregrijavanje grafičke
AtomicHood kaže...

Mislim da će mi grafička izgorjeti. Izvan igara mi je oko 95c (nije normalno), a u igrama mi se komp sam ugasi (vjerojatno od pregrijavanja). Grafička je ATI Radeon Hd 5670, mislim da je problem u hlađenju jer je komp bio na popravku i zamijenili su ventilator. Sada imam 2 heatsinka (od starog i novog ventilatora) na grafi i taj novi ventilator je jako mali (ne znam je li to zbog toga).

Pa vrati ga ponovo onome ko ga je popravljao. Platio si, a oni ga očigledno nisu popravili. I ne dopuštaj da ti ponovo šta improvizuju...

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 18:12 (phoenix2003).
13 godina
neaktivan
Pregrijavanje grafičke

Ja imam isto ATI radeon 5670, XFX-ovu sa stock hlađenjem, ono jednoslotno, i meni je prozujao onaj mali vent te sam ga skino i skino poklopac na hladnjaku te sam samo gore pričvrstio vezicama 120mm vent i spojio ga na grafu (prelemio konektor) i temperature su niže a da nepričam koliko je sad tiše jer se ona mala turbinica jako čula na velikim okretajima. Naravno u MSI afterburneru je složen profil za vent

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice