Pomoc oko PC-a ( paljenje - gasenje )

poruka: 4
|
čitano: 1.245
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Poz svima , nez kako da namjestim al svaki put kada palim komp izbaci mi na ekranu " entering sleep mode " i ode u sleep mod i nmg nista da uradim, pa ponovno drugi put kad ga ukljucim normalno se upali ... Isto tako kada ga gasim pise " entering sleep more " i ode u sleep mod, i onda ga ja izgasim na dugme na kucista iza  1-0 dugme ,, pomoc?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Navečer ugasim PC ujutro na pokušaj paljenja ne reagira ni zvukom, ni lampicama ničim ukratko. Promjenim napajanje opet ista stvar. Komp ne daje nikakve reakcije, kao da nema struje( a ima ).

Pitanje je ako otiđe matična jel moguće da baš nigdje nema nikakvog znaka da radi? Nijedna lampica, disk, ventilator apsolutno nikakva znaka života.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Pomoc oko PC-a ( paljenje - gasenje )
planety kaže...

Navečer ugasim PC ujutro na pokušaj paljenja ne reagira ni zvukom, ni lampicama ničim ukratko. Promjenim napajanje opet ista stvar. Komp ne daje nikakve reakcije, kao da nema struje( a ima ).

Pitanje je ako otiđe matična jel moguće da baš nigdje nema nikakvog znaka da radi? Nijedna lampica, disk, ventilator apsolutno nikakva znaka života.

Da, moguće je da ako matična crkne da ne možeš uopće upogoniti išta..
Provjeri sve konektore na matičnoj, zatim napuhane kondenzatore, probaj rastaviti cijelu konfiguraciju i ponovno ju sastaviti.. 

WithSkill
17 godina
Re: Pomoc oko PC-a ( paljenje - gasenje )
zaka91 kaže...

Poz svima , nez kako da namjestim al svaki put kada palim komp izbaci mi na ekranu " entering sleep mode " i ode u sleep mod i nmg nista da uradim, pa ponovno drugi put kad ga ukljucim normalno se upali ... Isto tako kada ga gasim pise " entering sleep more " i ode u sleep mod, i onda ga ja izgasim na dugme na kucista iza  1-0 dugme ,, pomoc?

Što se tiče sleep mode-a, pogledaj u BIOS-u da li ti je ta opcija uključena. Ako je, isključi ju pa javi što se događa.
Ako nemaš tu opciju u BIOS-u, probaj update-at bios (imaš na službenim stranicama proizvođača link za download)..

WithSkill
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice