Evo ljudi skinuo sam winse i stavio na externi hdd i sad staivm u laptop i sve krene i onda mi se pojavi poruka
Broadcom UNID PXE-2.1 v11.0.14
Copyright (c) 2000-2000 Broadcom Corporation
Copyright (c) 1997-2000 Intel Corporation
All rights reservd.
PXE-E61: Media Test Faliure, check cable
PXE-M0F: Exiting Broadcom PXE ROM
Operating System nor found.
Ako imate neke ideje recite
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako ideš na onu soluciju instalacija sa HDDa, sumnjam da će to tako ić preko USBa. Jesi stavio pod 1st boot device u BIOSu USB-HDD?
Ako to ne uspije, morat ćeš spržit windowse na DVD, namjestiti da se boota sa DVDa i tako pokrenuti instalaciju.
Ako ideš na onu soluciju instalacija sa HDDa, sumnjam da će to tako ić preko USBa. Jesi stavio pod 1st boot device u BIOSu USB-HDD?
Ako to ne uspije, morat ćeš spržit windowse na DVD, namjestiti da se boota sa DVDa i tako pokrenuti instalaciju.
Namjestio sam na usb hdd, a nemam cd citac na laptopu
Au. Loše. Ako možeš, formatiraj taj HDD i napravi samo jednu particiju i na nju stavi sve iz ISO fajla od Windowsa (jedino ako to već nisi napravio?).
Ako ni to ne uspije, sredi to ovako - digni neki live Linux sa USBa (to bi moralo proraditi) i sa njime kopiraj fajlove od Windowsa sa eksternog HDDa na disk od latpopa, podesi da se lap diže sa svog HDDa i instalacija bi trebala početi.
Koji Linux? Pa mislim da je Ubuntu najjednostavniji.
Ako ni to ne uspije, ideš na ono što te i ponudio - network boot.
a da isprobaš instalaciju winsa sa USB-a 
http://www.bug.hr/forum/topic/windows/upute-instalacija-win-viste-7-usb-sticka/25080.aspx
Sve sam nacine isprobo i uvijek se javlja ona poruka, sutra ga nosim na servis pa nek oni rijese