Pomoc hitno insalacija winsa

poruka: 6
|
čitano: 1.234
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo ljudi skinuo sam winse i stavio na externi hdd i sad staivm u laptop i sve krene i onda mi se pojavi poruka

Broadcom UNID PXE-2.1 v11.0.14
Copyright (c) 2000-2000 Broadcom Corporation
Copyright (c) 1997-2000 Intel Corporation
All rights reservd.
PXE-E61: Media Test Faliure, check cable
PXE-M0F: Exiting Broadcom PXE ROM
Operating System nor found.

Ako imate neke ideje recite

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Pomoc hitno insalacija winsa

Ako ideš na onu soluciju instalacija sa HDDa, sumnjam da će to tako ić preko USBa. Jesi stavio pod 1st boot device u BIOSu USB-HDD?

Ako to ne uspije, morat ćeš spržit windowse na DVD, namjestiti da se boota sa DVDa i tako pokrenuti instalaciju.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Ako ideš na onu soluciju instalacija sa HDDa, sumnjam da će to tako ić preko USBa. Jesi stavio pod 1st boot device u BIOSu USB-HDD?

Ako to ne uspije, morat ćeš spržit windowse na DVD, namjestiti da se boota sa DVDa i tako pokrenuti instalaciju.

Namjestio sam na usb hdd, a nemam cd citac na laptopu

17 godina
odjavljen

Au. Loše. Ako možeš, formatiraj taj HDD i napravi samo jednu particiju i na nju stavi sve iz ISO fajla od Windowsa (jedino ako to već nisi napravio?).

Ako ni to ne uspije, sredi to ovako - digni neki live Linux sa USBa (to bi moralo proraditi) i sa njime kopiraj fajlove od Windowsa sa eksternog HDDa na disk od latpopa, podesi da se lap diže sa svog HDDa i instalacija bi trebala početi.

Koji Linux? Pa mislim da je Ubuntu najjednostavniji.

Ako ni to ne uspije, ideš na ono što te i ponudio - network boot.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
Sve je prolazno, samo se ja mijenjam...
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Sve sam nacine isprobo i uvijek se javlja ona poruka, sutra ga nosim na servis pa nek oni rijese

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice