Prilikom podizanja windowsa, komp se ruši svaki put nakom memory checka! Bios mi normalno prepoznaje hard, a odspojio sam sav suvišni harv tako da je sad samo hard na masteru i dvd na slaveu.
U čemu bi mogao biti problem?
Prilikom podizanja windowsa, komp se ruši svaki put nakom memory checka! Bios mi normalno prepoznaje hard, a odspojio sam sav suvišni harv tako da je sad samo hard na masteru i dvd na slaveu.
U čemu bi mogao biti problem?
Check memorije ili diska. Takav problem može biti memorija, grafička, disk, ili driver. Može biti i još par stvari, ali ovi su najčešći.
Testiraj memoriju i disk, ta ako to prođe reinstall windowsa.
Probo sam i sa reinstalom windowsa i sa novim hardom i memorijom. I svaki put se sruši na isti način. Pojavi se windows logo i sruši se!!
Možda je problem u tvojoj kopiji Windowsa. Probaj s nekom drugom.
Probaj izvaditi memoriju i ponovno ju vratiti u slot, ako ih imaš više pokušaj ih zamjeniti. meni se jednom dogodilo da mi je memorija nekim čudom ispala iz svog slota...
Pozdrav ekipo,imam pitanje, a radi se o sljedećem!
Prilikom podizanja OS-a (dok je butanje u tijeku ) u gornjem desnom dijelu monitora pokazivala se se količina RAM-a ako se ne varam- 1 2 3,nakon nakon nadogradnje 4. gige rama pokazivalo je 1 2 3 4 i bilo je sve uredu.
Zadnjih par dana sam primjetio da tih brojeva više nema,nisam pridavao tome pažnju jer komp radi u najboljem redu dan danas,ali eto da vas malo pitam o tome i posavjetujem se.
Znaži kad palim komp. to je pod prvom stavkom a ide nešto kao( ------- save-disc none),ne mogu prvu riječ uhvatit jer brzo prođe butanje.
Nadam se da nisam zakomplicirao,unaprijed hvala SVIMA
Pa dajte dečki to rešime pa onda pemo na pivu!!!
-kod paljenja, stisni 'Pause', ako je prerano, samo ponovi (brzo)... -tako ćeš pročitati sadržaj ekrana.
-drugi način, ako je boot s CD, FDD.. ubaci medij, to ti daje koju sekundu više.. ili pogledaj u BIOSu, vrlo vjerojatno da se resetirao (pošto je prije bilo drugačije..) pa promijeni opciju kao quickboot, memory test, delay itd..
-ja ću brusnicu.
Probo sam i sa reinstalom windowsa i sa novim hardom i memorijom. I svaki put se sruši na isti način. Pojavi se windows logo i sruši se!!
Da li si clocko komp?
Ako da e onda ga nisi dobro kloko pa ti se ruši.
evo piše točno ovako---SEC. SLAVE-DISC - NONE, prije je pisalo SEC. SLAVE-DISC 1 2 3 4
Nisam klokao komp,niti išta radio po njemu to sam slučajno primjetio.Komp radi radi bez problema,nema rušenja ni zamrzavanja,
samo kaj se ne vide ti brojevi prilikom podizanja OS-a