Imam jedan problem... kad palim komp. neče, tj piše da nije sistem instaliran, ali kada u kučištu sve kabele ištekam i vratim normalno se upali i radi... do sljedečeg gašenja a onda opet isto, pa sam ostavljao na sleep preko noći , ali se događa da se sve teže diže iz sleep-a. a čuje se kao da nešto izduši i tako par puta i tek onda se digne iz sleep-a. provjeravao hdd, ram.. sve OK.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj zamijenit onu malu bateriju na matičnoj, ako i dalje ne radi kako treba, onda je vjerojatno dotrajalo napajanje.
Koliko puta cujes "beep" pri paljenju?
Battlelog: Ratkapa16
napajanje san uzeo prije 4-5 mjeseci u linksa novo...
uvijek je 1 ali nekad skroz kratki a nekad 'amo reć' obićni...
OK. zamijenit ću..
Hvala... zamjenio sam i sada pali iz prve...
Evo opet isti problemi...a bilo je sve u redu, palilo je normalno tjedan-dva. ali tada je barem sleep normalno radio a sada kada se diže iz sleepa prvo stoji welcome 2-3 minute pa onda se restarta i piše resuming windows... i tu se čeka dobrih 5 minuta... tek nakon toga se upali. Ima neko ideju što napraviti?
stvarno niko?
ToniK
Vrati stock frekvenciju pa probaj.
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Garant ti ploča rikava, eventualno napajanje.
Ja bih negdje posudio drugo napajanje i testirao.
ps. Novo napajanje ne može biti neispravno? LOL.
i evo me opet. nakon duugo vremena... naime problem se sam rješio tamo negdje u 4. mjesec. ali evo ga opet ali sada znam do čega je, imam potenciometar i oni jedan đava za mjerit temp. mi stoji između cpu-a i coolera, i kada palim komp logićno neće piše da nema sistem instaliran, ali tek kada temperatura proc-a pređe više od 25 stupnjeva tek onda uđe u windowse. Znaći kada palim komp trebam ga malo držati na onom djelu insert boot device... da temp dođe do 25c i tek onda ga mogu restartirat da bi proradija. neko rješenje za to?