Novi procesor, manji framerate?

poruka: 33
|
čitano: 5.423
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Novi procesor, manji framerate?
Weky kaže...

Mislim da se radi o ovome:

Odi do Device Managera (Computer, Properties, Device Manager) i u stavci Processors obriši SVE (Unistal).

Nakon toga restart kompa i onda probaj.

ey .. upravo sam stavio umjesto Penitum 4 2,0 ... Pentium 4 2,66 ... i odem u computer->properties->device manager ali nema nigdje Processors?!?

i sad sam pogledao pod CPU pise ...

CoreSpeed: 1300mhz zar ne bih trebalo pisati 2600?

Bilo bi zgodno ... ali nije potrebno
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 15:08 (rebelsy).
15 godina
neaktivan

aaa... evo ovako:

... Nisam gledao CoD MW2 po kojem sam prije uspoređivao preformanse ali prema Bad Companyju 2 sad ga mogu igrati na High i više nego podnošljivo.

Još uvijek nije ništa posebno, negdje 40ak FPS u MP, ali valjda sam se navikao...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 14:22 (roko121roko).
15 godina
neaktivan
roko121roko kaže...

aaa... evo ovako:

očajan sam prešao na OC i sad mi proc. radi na 2.6 GHz... Nisam gledao CoD MW2 po kojem sam prije uspoređivao preformanse ali prema Bad Companyju 2 sad ga mogu igrati na High i više nego podnošljivo.

Sumnjam da to ima neke veze, ja recimo nevidim razliku u igrama kad mi je proc na 3.6GHZ ili kad mi je na 3.5GHz, možda 1-2 FPS-a ako i tolko. To je sigurno nešt do drivera od grafe bilo, ali ako je sad ok to je onda to.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice