Novi 5.1 zvucnici- problem sa spajanjem

poruka: 10
|
čitano: 1.889
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Novi 5.1 zvucnici- problem sa spajanjem
Dakle....nabavio sam Philips SPA2602 5.1 zvucnike i sad imam problem sa spajanjem istih...
Ima 3 zelena 3.5mm jacka za spojit...i probao sam ih spojit al sam mi na 2 zvucnika baca zvuk...stavio sam i na 5.1 u control panelu...i stisnem test i jedan po jedan baca zvuk i svi rade...al kad upalim muziku il film samo 2 rade...sta da radim?

0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Re: Novi 5.1 zvucnici- problem sa spajanjem
KrpaZG kaže...
Dakle....nabavio sam Philips SPA2602 5.1 zvucnike i sad imam problem sa spajanjem istih...
Ima 3 zelena 3.5mm jacka za spojit...i probao sam ih spojit al sam mi na 2 zvucnika baca zvuk...stavio sam i na 5.1 u control panelu...i stisnem test i jedan po jedan baca zvuk i svi rade...al kad upalim muziku il film samo 2 rade...sta da radim?

Moraš uključiti neki od efekata koji će ti stereo zvuk pretvoriti u 5.1. Ovako ti on reproducira što si mu dao i nije ništa pogriješio...

Freak Show Inc.
16 godina
moderator

trebao bi negdje imat opciju speaker fill ili tako nešto...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
16 godina
neaktivan

5.1 zvuk ne radi na stere-u i na divx filmovima. 

14 godina

Friday - koje efekte? i kako to napraviti?
xxx man - ukljucio sam speaker fill i sad mi rade left right i centar i bass....jos 2 ne rade..
i pitanje : Zar nebi trebali svi radit dok pustim muziku?

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 16:47 (KrpaZG).
16 godina
moderator

provjeri još jednom jesu dobro spojeni

i provjeri da ti je 5.1 uključeno...

pjesme su (uglavnom) u stereo modu i naravno da nebi trebali svi radit onda...zato postoji opcija speaker fill....

iako nema smisla puštat muziku na više od 2.0 ili 2.1

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
Hm kako da provjerim ako ni sam nisam siguran :)) Jel mozes nekak napisat mi kako bi trebalo biti spojeno da provjerim?
18 godina
odjavljen
KrpaZG kaže...

Friday - koje efekte? i kako to napraviti?
xxx man - ukljucio sam speaker fill i sad mi rade left right i centar i bass....jos 2 ne rade..
i pitanje : Zar nebi trebali svi radit dok pustim muziku?

Ne mogu svi raditi jer je zvuk koji im šalješ stereo. Kod mene na Z5500 je to Dolby ProLogic 2 Music (recimo), a ne znam kako je kod tebe

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
KrpaZG kaže...
Hm kako da provjerim ako ni sam nisam siguran :)) Jel mozes nekak napisat mi kako bi trebalo biti spojeno da provjerim?

front - zeleni

rear - crni

sub/center - narančasti

za postavke nemogu napamet...

poslikaj pa da vidimo...

14 godina
XXX-Man kaže...
KrpaZG kaže...

front - zeleni

rear - crni

sub/center - narančasti

za postavke nemogu napamet...

poslikaj pa da vidimo...

Spojeno je tak kak si i reko. sad sam provjerio...probat cu se jos nekak igrat...hvala na pomoci

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice