Ima 3 zelena 3.5mm jacka za spojit...i probao sam ih spojit al sam mi na 2 zvucnika baca zvuk...stavio sam i na 5.1 u control panelu...i stisnem test i jedan po jedan baca zvuk i svi rade...al kad upalim muziku il film samo 2 rade...sta da radim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima 3 zelena 3.5mm jacka za spojit...i probao sam ih spojit al sam mi na 2 zvucnika baca zvuk...stavio sam i na 5.1 u control panelu...i stisnem test i jedan po jedan baca zvuk i svi rade...al kad upalim muziku il film samo 2 rade...sta da radim?
Moraš uključiti neki od efekata koji će ti stereo zvuk pretvoriti u 5.1. Ovako ti on reproducira što si mu dao i nije ništa pogriješio...
trebao bi negdje imat opciju speaker fill ili tako nešto...
5.1 zvuk ne radi na stere-u i na divx filmovima.
Friday - koje efekte? i kako to napraviti?
xxx man - ukljucio sam speaker fill i sad mi rade left right i centar i bass....jos 2 ne rade..
i pitanje : Zar nebi trebali svi radit dok pustim muziku?
provjeri još jednom jesu dobro spojeni
i provjeri da ti je 5.1 uključeno...
pjesme su (uglavnom) u stereo modu i naravno da nebi trebali svi radit onda...zato postoji opcija speaker fill....
iako nema smisla puštat muziku na više od 2.0 ili 2.1
Friday - koje efekte? i kako to napraviti?
xxx man - ukljucio sam speaker fill i sad mi rade left right i centar i bass....jos 2 ne rade..
i pitanje : Zar nebi trebali svi radit dok pustim muziku?
Ne mogu svi raditi jer je zvuk koji im šalješ stereo. Kod mene na Z5500 je to Dolby ProLogic 2 Music (recimo), a ne znam kako je kod tebe
front - zeleni
rear - crni
sub/center - narančasti
za postavke nemogu napamet...
poslikaj pa da vidimo...
front - zeleni
rear - crni
sub/center - narančasti
za postavke nemogu napamet...
poslikaj pa da vidimo...
Spojeno je tak kak si i reko. sad sam provjerio...probat cu se jos nekak igrat...hvala na pomoci