Nova Grafička, Monitor + Tv

poruka: 3
|
čitano: 935
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina

Eto jučer stigla grafička Gigabyte AMD Radeon R9 280, GV-R928WF3OC-3GD, 3072 M, novi procesor,napajanje,ssd disk sve smo ja i kolega to uredno slozili digli windowse i imam jedan problem koji na staroj grafickoj nisam imao. U sobi imam led tv i led monitor koji je povezan DVI kablom, led tv je povezan HDMI kablom kad je to spojeno TV radi kako treba dok mi na monitoru blinka slika, dok sam primjerice na internetu doljna start izbornik cijeli blinka http://prntscr.com/4unol1. Takodjer kad stisnem refresh i slicno. Prije se to nije dogadjalo na staroj grafickoj. Cim iskopcam HDMI (Tv) slika postaje normalna i vise neblinka, znaci tv uvijek radi normalno dok monitor ne kad je HDMI ukljucen. Neznam sta da radim pa ako netko ima nekakav savjet bio bih mu zahvalan. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

i meni je sličan problem kad mi je tv na integriranoj grafi, a monitor na gtx-ici i to samo dok prvi put upalim komp ili tv - monitor počne blinkat (gasiti se i paliti nabrzinu) svakih dvije sekunde

čim s daljinskim prebacim na tv-u sa tv-programa na hdmi ulaz i sliku od kompa - monitor prestane blinkati i smiri se

kad oba držim na gtx-ici nemam takvih problema, ali se onda grafa grije ko blesava

pokušavao sam izguglat slične probleme, ali bezuspješno

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ista stvar se meni dešava na mojoj 5850, slijedeća kartica će definitivno biti od nvidie...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice