Imam problem, radio sam sve normalno na kompjuteru, dok najednom nije nesto eksplodiralo, culo se onako kao kad žarulja eskplodira, i to s prednje strane pc-a ispod gumba za paljenje. Nastavio je raditi normalno, no ja sam ga ugasio, upalim ga i sve radi, sto bi to moglo biti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nastavio je raditi normalno, no ja sam ga ugasio, upalim ga i sve radi, sto bi to moglo biti?
Otvori kućište pa pogledaj?! :)
Rekao bi da ti je roknulo napajanje al s obzirom da je nastavio radit pogledaj da ti se nije mozda razletio cd u cd room-u, meni se jednom dogodilo.
normalno da sam pogledao, ali nije ni smrdilo po plastici onako, niti je sta bilo cudno. stvarno ne znam
Možda ti je LEDica roknula.
Kao što je kolega maloprije rekao, otvori kučište, pa pogledaj ;)
Meni se slično prije par dana desilo, također CD drmnuo u prži.
Možda je kabel ušao u ventilator (ako ga imaš naprijed), ali ga je vent odmah izbacio van, to bi proizvelo taj zvuk, a sve bi normalno nastavilo raditi.
LEDica nije od tolike vaznosti?
CD-Rom je ok.
kikica, nebi bacilo iskru da je to. to nisam spomenuo
LEDica nije od tolike vaznosti?
Nije.
mozda ti je upala u kuciste koja petarda od nove godine
mozda ti je upala u kuciste koja petarda od nove godine
HAHAHHAHAHAHAH bit ce da je to, hvala ti puno.
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
Ma ledica vjerojatno.
LEDica ti je samo "žaruljica", indikator, koji ti pokazuje kada je uređaj u radu. Ako ne svijetli, nema veze, neće biti nikakvih problema, ni sa optičkim diskom, ni sa kučištem (ako je na njemu otkazala).
Ako imaš volje možeš ju čak i sam zamijeniti. Samo ti treba lemilica, malo lota, i nova ispravna LEDica (boja nije bitna).