Nekakav problem sa grafičkom - nisam siguran kakav

poruka: 8
|
čitano: 1.460
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Kupio sam bratu komp prije jedno 9 mjeseci, i u zadnje vrijeme prilikom podizanja windowsa (7 32-bit), oni gadgeti ne bi izasli, nego tek nakon nekoliko restarta. Igrice nije htjelo otvarati. Nakon update-a drivera, sve je to bilo dosta bolje, medjutim, igrice dosta stekaju, a tamo na onim ocjenama je na windows experience index graphics 4,3 i gaming 5,7. mislim da je to prije bilo oboje 5,9 ili tako nesto. Isto tako, malo sam surfao i sa onim programom AIDA 64, uopce mi ne pise graficka AMD Radeon HD6570 nego pise Intel HD Graphics 2000 (Sandy Bridge). Kada se ode na PES 2013 graficka pise bad i takodjer nema ime ko prije AMD Radeon, a ostalo je sa Good palo na OK. Tako da ne znam da li se pokvarila ta AMD ili sta...Hvala na pomoci

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

U BIOS-u/UEFI-ju isključi integrisanu grafiku i uključi diskretnu (ne zaboravi instalirati odgovarajući driver). Također bilo bi poželjno da isključiš nepotrebne procese koji se dižu zajedno sa OS-om.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

mirzacro, ili trolaš(jer si previše informacija dao, po kojima bi i sam mogao znati što ti je sa grafičkom) ili jednostavno nisi pogledao gdje ti je iza priključen monitor. Ako je na ploči(pored USB i sl.), nije dobro.

Avira + Outpost Pro Security Suite !

1 1 hvala 0
15 godina
Re: Nekakav problem sa grafičkom - nisam siguran k
VCorleone kaže...

mirzacro, ili trolaš(jer si previše informacija dao, po kojima bi i sam mogao znati što ti je sa grafičkom) ili jednostavno nisi pogledao gdje ti je iza priključen monitor. Ako je na ploči(pored USB i sl.), nije dobro.

potpis

13 godina
neaktivan
VCorleone kaže...

na ploci..kad se ukljuci nize ne radi 

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 17:12 (mirzacro).
16 godina

majstor...

13 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

U BIOS-u/UEFI-ju isključi integrisanu grafiku i uključi diskretnu (ne zaboravi instalirati odgovarajući driver). Također bilo bi poželjno da isključiš nepotrebne procese koji se dižu zajedno sa OS-om.

u BIOS-u mi je ponudjeno iGPU; PCI/iGPU; PCI/PEG; PEG/iGPU i PEG/PCI - ovo zadnje je odabrano. pretpostavljam da je ovo iGPU ta integrirana, znaci da je to u BIOS-u sve ok ili? 

15 godina

da, samo makni kabel od monitora sa ploce i stavi ga u grafičku AMD Radeon HD6570.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice