Logitech X-530 ne rade svi zvičnici

poruka: 5
|
čitano: 2.298
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

Ne rade mi svi zvučnici, već samo woofer, lijevi i desni.

Imam posebnu zvučnu karticu, neka od Creativa. U postavkama i u CP je namješteno sve na 5.1 no neće. OS je Windows XP.

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Logitech X-530 ne rade svi zvičnici
lucky luck kaže...

Ne rade mi svi zvučnici, već samo woofer, lijevi i desni.

Imam posebnu zvučnu karticu, neka od Creativa. U postavkama i u CP je namješteno sve na 5.1 no neće. OS je Windows XP.

Dali rade u igrici,filmu sa 5.1 zvukom?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
18 godina
neaktivan

5.1 zvučnici se ponašaju tako da kad reproduciraš neki sadržaj koji nije 5.1 kompatibilan ponašaju se kao 2.1;centralni satelit i zadnji lijevi/desni neće raditi.

Ajd' biž' kućć'! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
A imam iste zvučnike i spojio sam ih kako je pisalo u uputama i isto nije radilo( nesicam se šta al nešto nije). Ja sam konektore spojio na integriranu zvucnu na maticnoj drugacije i SAD radi . Probaj spojiti drukčije pa vidi
Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Eh ima tu neka tema o tome ak se ne varam s ponuđenim sofrtwareom koji bi to trebao natjerati da ti svi zvucnici rade iako meni nije uspilo nikako. Isto imam te zvucnike i odustao sam od zezancije s 5.1 zvukom prilikom slusanja mp3-ca... Na Win XP sam uspio tjerati na svit 5 zvucnika zvuk bilo mp3-ca/filmova il neceg desetog dok na Win7 nikako ne uspijevam to a pokusao sam sve moguce sto sam il nasao na googlu il ovako sto mi je palo na pamet (na trenutnom PCu).Za laptop imam jednu externu terratec zvucnu koja mi je davala zvuk na svih 5 zvucnika i sve je super radilo na Win7, al preljen sam i to sada stavljat na ovaj desktop sto sada koristim Smijeh

Probaj skinut nove drivere za zvucnu i u CP/Sounds namjesti na 5.1 mozda ti proradi na svih 5 Smijeh

Sretno Cool

...I Am Antisocial...Dont worry its just a fancy word for crazy...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice