Lenovo Z570 cudan zvuk

poruka: 7
|
čitano: 2.480
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Lenovo Z570 cudan zvuk

Laptop je nov kupljen u ponedeljak. Svaki minut minut i pol, mozda dva se cuje neki cudan zvuk koliko sam mogao zapazit u predjelu tachpada, tu je koliko sam vidio otprilike HDD(da opisem{#} : zvuk je kao zvuk ne pricvrscene tipke tastature ili kao kada pazite ovo{#}  prazni usta gutate, nisam nekaj zapazio da li se to desava na deskop hdd (on je ipak dalje od usiju spram prenosnika) ).

Intel Rapid storage technology kaze da je sve ok sa HDD kao i HD Tune.....

Jesam li ja sebi umislio nekaj ili bi ovo mogao biti neki problem....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Lenovo Z570 cudan zvuk

- i da i ne, može biti do diska, a i ne mora

- nadalje, ako je laptop nov uvijek najbolje rješenje je nositi ga na reklamaciju

- kako je ovako teško shvatiti, a vjerujem i opisati zvuk koji čuješ najbolje ga je u servisu na koji imaš pravo identificirati

- opet, HD Tune je dobar, a i nije, Hirens je bolji i opet ni jedan ni drugi neće ti dati odgovor na pitanje identifikacije zvuka

16 godina
neaktivan
Lenovo Z570 cudan zvuk

Prava rijec nije puckentanj niti slicno nego skljocanje. Kada sam to ukucao u google izbacilo mi je dosta slicni problema. Obicno su problemi sa Maxtor i WD diskovima.

Kod mene je HDD WD Scorpio tacnije: WDC WD7500BPVT-24HXZ .

Evo trenutno ne skljoca, znaci nije konstantno svaki minut-dva. Dodje mu nekad pa onda. Neki (s problemima) kazu da im je skljocalo i da se kompjuter smrzavo ili da su imali bad sector ili nekaj uglavnom nije bilo ok pa im je kroz neko vrijeme crko. Ja nemam nikakvi problema, sve testove prolazi i sve normalno radi.

Ne nosi mi se na reklamaciju jer naveo sam nije konstantno (zamislite ja odnesem ono nikaj), veoma malo se to cuje sad i primjeti se kada je bas tiho u kuci a pitanje je i da li bi prihvatili da uzmu to jer sve radi i zadnje ono kaj bi ostao bez laptopa najmanje 15ak dana.

Nekaj razmisljam, nek radi do kad radi: backup svega imam a imam 2 godine garancije! Nekada kada budem htjeo uzeti ext. HDD , kupit cu interni za laptop i ladicu da oo ovog napravim externi{#}

Ak mi neko moze pomoc da mi pronadje firmware za ovaj moj disk da updatujem ili nekakve drivere i kaj vec da probam.

0 0 hvala 0
18 godina
Jesi li radipo quick scan sa hdtune? Ako jesi on ti ne pokaze bad sectore. Napravi normalan scan pa vidi dali imas bad sectora
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
Jesi li radipo quick scan sa hdtune? Ako jesi on ti ne pokaze bad sectore. Napravi normalan scan pa vidi dali imas bad sectora

Je je jesam normalan scan ne onaj quick.

16 godina
neaktivan
Lenovo Z570 cudan zvuk

Evo izvjestaja sa HD Tune:

Ako netko moze naci firmware za moj hdd nek pomogne da probam i to.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lenovo Z570 cudan zvuk

Da dovrsim svoju pricu. Na moju srecu nije nikakav problem {#} Prestalo je skljocanje , hdd sam ispitao sa svim poznatim alatima, nema gresaka a probleme mi u radu nije nikada ni stvarao.

Ponekad se cuje neko nazovimo "skljocanje" ne onako kako je bilo ali je to normalno za hdd, tak mi je i na stolnom. Samo na laptopu se vise cuje jer se hdd nalazik tik pored mene dok je stolno kuciste ipak udaljeno.

Happy and over{#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice