Laptop se ne pali

poruka: 17
|
čitano: 9.562
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Laptop se ne pali

Laptop Compaq Evo1015v se ne pali. Punjač ispravan.

Kad prikopčam punjač svijetli ledica punjač i ledica baterije a nakon par minuta ledica od baterije počne brzo blinkat.

Ne postoji nikakva reakcija osim tih ledica.

Ima li netko ideju šta bi to moglo bit?

Vjerujem da je matična no zna li netko reči zašto ledica baterije počne blinkat

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Laptop se ne pali

Probaj izvadit bateriju (napravit Clear CMOS)!

I see banned people.
17 godina
neaktivan
RE: Laptop se ne pali

Probaj izvadit bateriju i držat ga samo na punjaču (bez baterije)

16 godina
neaktivan
Laptop se ne pali

zašto se ne pali laptop kad sam promjenio Hdd. radi se o malom Hp 2133 stari hard je riknuo i sad kad sam nabavio drugi laptop uopće na pokazuje ništa jedino pokazuje da je uključen i to je to..

što sad? 

hvala!

D.L

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Laptop se ne pali
nalogodavac kaže...

zašto se ne pali laptop kad sam promjenio Hdd. radi se o malom Hp 2133 stari hard je riknuo i sad kad sam nabavio drugi laptop uopće na pokazuje ništa jedino pokazuje da je uključen i to je to..

što sad? 

hvala!

Izvadi hard disk i upali ga dali možeš ući u Bios?

Nenad, sam svoj majstor za sve vrste računala. :)
16 godina
neaktivan

Jesam, čak sam i promjenio memoriju, ali niš. Hard je ok! jer je korišten do danas kao prenosivi kad sam ga formatirao i ubacio unutra. Ovako pali se ventilator, čujem da vrti hard, ali kad ga upalim totalni je mrak. Jedino kad ga gasim ekran "blicne" i to je to. Uopće ne pokrene Bios. Ne kužim što se u međuvremenu dogodilo jer nije paljen od kad je "prosviral" stari hard...

D.L
16 godina
neaktivan
Laptop se ne pali

Jednostavno ne vjerujem da mi ne želite pomoći! Pa bar neku suvislu ili manje suvislu!

Hvala

D.L

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
A da probaš spojiti laptop na vanjski monitor,ako je moguće ?
16 godina
neaktivan

Jesam, znaš odgovor...{#}

D.L
16 godina
neaktivan
nalogodavac kaže...

Jednostavno ne vjerujem da mi ne želite pomoći! Pa bar neku suvislu ili manje suvislu!

Hvala

Meni se isto dogodilo neki dan sa novim hp probook 4525, stvar je bila u tome da nisam bio dobro prikopcao nazad tipkovnicu, pa provjeri jesi sve stisnuo kako treba kad si ga nazad sastavio jer opisujes identican problem kao moji

13 godina
neaktivan

ja imam slica problem!!

meni se na aceru emachines samo pojavi ono e na početku i poruku''pritisnite f2 za setup'' ali dalje od toga ne mrda!!! što bi trebala učiniti??

molim pomoć!

13 godina
Laptop se ne pali

Pozdrav,

Prijatelj mi ima problem sa lapom,kaze da mu je brat bio na njemu te ga je zaklopio i bio mu je vruć,

zatim mu je dosla sestra i otvorila ga misleći da je ugašen probala ga je upaliti,ali nije radio pa je držala

Power button dok se skroz ne ugasi.I kad ga je ponovno upalila pokazao joj se crni ekran i tako je i ostalo.

Ako netko zna riješit problem molim da se obrati u što kraćem roku.

Hvala.

Noću je hladnije nego vani
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laptop se ne pali

imam problem sa acer extensa 5630 ez , naime laptop nece da upali dok je vruc dok se dobro ne ohladi, znaci ujutro normano upalim i odmah nakon par minuta ugasim i to je to laptop vise nema reakcije na Power dugme .. opet nakon par sati dok se dobro ohladi upali normalno i sve radi normalno kao da se nista nije ni dogodilo, ovo traje vec 10 tak dana.. ako bi neko znao u cemu je rijec sumnjam na maticnu ! Hvala svima na pomoci

da napomen jos kod restarta se to nedesava niti se gasi dok je upalit.

amir sivac
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 17:45 (ami25).

0 0 hvala 0
14 godina
ami25 kaže...

imam problem sa acer extensa 5630 ez

Negdje vjerovatno gubi kontakt, probaj ga dat u servis (Moj servis, ZEL-COS, MR servis u Zagrebu) da ga pogledaju i naprave dijagnostiku. Reći će ti o čemu se radi i koliko košta popravak.

Valentin
15 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
ami25 kaže...

imam problem sa acer extensa 5630 ez

Negdje vjerovatno gubi kontakt, probaj ga dat u servis (Moj servis, ZEL-COS, MR servis u Zagrebu) da ga pogledaju i naprave dijagnostiku. Reći će ti o čemu se radi i koliko košta popravak.

laptop popravit zamjenit procesor i pali uvijek i vruc i hladan ko bi to rekao , ako bi neko imao slican problem .. pozz

amir sivac
14 godina
Laptop se ne pali

Jesi ga nosio u servis, ako jesi u koji i koliko te došlo, ili si sam mijenjao procesor i opet koliko te došlo???

Valentin

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...

Jesi ga nosio u servis, ako jesi u koji i koliko te došlo, ili si sam mijenjao procesor i opet koliko te došlo???

60 KM , servis je u Prijedoru u BiH.. POZZ

amir sivac
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice