Laptop se gasi kada priključim usb

poruka: 11
|
čitano: 2.601
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Bok,

imam problem sa Lenovo laptopom; čim uštekam usb pojavi se plavi ekran i laptop se ugasi.

Ima netko riješenje?

Hvala :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Laptop se gasi kada priključim usb
lucemuce kaže...

Bok,

imam problem sa Lenovo laptopom; čim uštekam usb pojavi se plavi ekran i laptop se ugasi.

Ima netko riješenje?

Uspijes li procitati error code? Vjerojatno je do usb drivera.

Ofc.
18 godina
neaktivan

Instaliraj najnovije drivere za chipset, medju njima bi trebao biti i za USB.

The owls are not what they seem.
16 godina

Može biti i hardverska grška. Na jednom laptopu, kojeg imamo otpao je onaj plastični dio koji razdvaja pinove (kod USB-a). Nebi ni skužili da kolega nije pokušao ugurati USB i resetrirao računalo.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne stigenm pročitat kod, ali pokušat ću instalirat nove drivere za početak.

Laptop je star 2 godine, do sada ništa nije otpalo niti se pokvarilo...

17 godina
protjeran

E pozdrav svima vidim da još neko ima problem sa gašenjem.. ovako pošto mi se pc pokvario tojest HDD krepo.. igram na laptopu WoW  i imam miš i tipkovnicu spojenu na njega i sad za vrijeme igranja zna se sam od sebe ugasiti  neznam u čemu je problem dali u to me što imam sve to pospajano na njega ili je to problem  u njemu uz to sam pogasio sve što se tiče napajanja da se sam negasi u određeno vrijeme ..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

vrlo vjerojatno pregrijavanje. skini HWmonitor i prati temperature dok igraš

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Evo mene opet , temperatura matičn 73, procesor isto 73 ok može biti da je pregrijavanje , evo danas sam ¸ga malo očistio makeo prašinu promjenio pastu  i sad novi problem vražija maska neće da se sastavi kako treba . Ako je neko rastavljo laptop HP 625 molio bi ga ak ima negdje  video ili da mi neko objasni kako vratiti masku natrag.. to je ona siva mska ukrasna :(

0 0 hvala 0
17 godina
sipa117 kaže...

Evo mene opet , temperatura matičn 73, procesor isto 73 ok može biti da je pregrijavanje , evo danas sam ¸ga malo očistio makeo prašinu promjenio pastu  i sad novi problem vražija maska neće da se sastavi kako treba . Ako je neko rastavljo laptop HP 625 molio bi ga ak ima negdje  video ili da mi neko objasni kako vratiti masku natrag.. to je ona siva mska ukrasna :(

Pogledaj jesil sve dobro unutra vratio kako je bilo i pazi da je ne slomis...{#}

Softwer
14 godina
neaktivan
sipa117 kaže...

Možda ti ovo pomogne 

:)

17 godina
protjeran

Hvala na videu da vratio sam sve gdje treba sdo osto mi je jedan vijak jako mal nisam našo gdje ide la nema veze .. ovako ma kakvi on se opet gasi mislio sam da je baterija nije..

Usput hvala na videu da taj sam i ja gledo  al ona plastika me izluđuje nemogu je nikako skinuti ( mislim na onu što je gurnio palcima sa lijeve na desnu stranu )ko da je zaljepita sekundarnom ljepilom što i mislim da jest...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice