Laptop radi 2-3 sec

poruka: 8
|
čitano: 1.512
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Laptop radi 2-3 sec [HITNO]

Imam problem sa laptopom, upalim ga i radi 2-3 sec i ugasi se i opet pokrene, ventilatori i sve se pokrene i opet se ugasi (restarta i tako u nedogled), slike nikakve nema.

Zna li ko u cemu bi mogao biti problem.jel problem u hardweru?napajanje, baterija, nesto ovak, da ga odnesem na popravak i kamo ili mogu doma nesto iskemijati?

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 16:57 (luka_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Laptop radi 2-3 sec

Sad probao bez baterije, direkt odma i ne radi, opet isto. Mislim da problem nije u soft nego u hardweru.

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Laptop radi 2-3 sec
ako se dobro sjećam, netko je već otvorio ovakvu temu, pročešljaj malo, vjerojatno tamo imaš nekih savjeta i rješenja.
http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o
15 godina
neaktivan
Laptop radi 2-3 sec

Slično je bilo kad sam ja svojoj sestrični čistio komp....ako imaš garanciju problem može biti s procesorom, jer zbog velike temperature koju registrira u početku...ili tako nešt...on se ugasi odmah zbog sigurnosti...ako imaš garanciju odnesi ga na servis...ako nemaš otvori ga i probaj sam utvrdit di je kvar....ono pogledaj jel nešta spaljeno/sprženo od overvolta ili od prašine itd.

Avatar!...Ready!!.......Clear a path!!................IN GAME: IWEK91
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moguce da ti je otisla maticna na lapu...

probaj ovako upaliti samo kada je na bateriji...

jel ide sada?

ako ne, i ako ti je noviji na servis, na dijagnostiku...
ako te jeftinije izadje da kupis novi... kupi...

Jel Toshiba?
In Control
16 godina
neaktivan
Laptop radi 2-3 sec

Radi se o Aceru, nije ovaj pod moj PC nego neki prijateljev, mozda je malo stariji 3-4god, al za njegovu mater je bio vise nego odlican pa su ga sad meni donesli no ne zeli se ni upaliti.

Samo sa baterijom ne radi jer je baterija prazna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Laptop radi 2-3 sec

Rjesio problem. Odnio laptop na servis i ocistili su ga jer je bilo vjerojatno puno prasine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ja sam imao sličan problem i ispostavilo se da je ventilator bio neispravan pa ga cmos nije očitavao

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice