Ovaj problem me toliko zivcira da neznam vise sto bi ucinio. Imam ASUS gamerski laptop star 3 godine na Win 7 64bit. Sve odlicno radi osim USB portova koji su od nedavno poceli zezat, a sada su u potpunosti prestali raditi.
Jedno vrijeme je bilo moguce koristiti samo jedan mis, joystick i vanjski hard disk. Da pojasnim, Kada bi ustekao svoj mis ili joystick sve bi radilo, ali kada sam probao bilo koji drugi joystick(barem 5 razlicitih proizvodaca i modela) pisalo je USB not recognized. Isto tako je bilo i za mis(doduse samo jedan drugi sam probao).
Ali od prije par dana vise NITI JEDAN usb device ne radi!! Znaci, vise mi ne rade ni ovi koji su dosad radili. Jedino sto mi radi je kada ukocpam iPhone preko kabela.
Zanimljivo je da svi uredaji koje spojim dobivaju struju jer im svijetle sve lampice, ali ne rade.
Pokusao sam u device manageru gdje mi je pisalo "unknown device" uninstallat pa restartat komp, ali nista se nije popravilo. Kada se pnovno upali, pise ono u donjem lijevom kutu installing drivers ili tako nesto, ali onda napise installing drivers failed.
Poslije sam pokusao ugasit laptop iszadit ga iz struje i izvadit bateriju te tako cekat 5 min. Opet nije pomoglo.
Molim vas pomozite mi da ovo rjesim jer prakticki nemogu nista raditi na laptopu. Sve igre zahtjevaju mis ili joystick, a filmovi su mi na vanjskom hardu.
Zahvaljujem unaprijed.