Laptop monitor

poruka: 6
|
čitano: 2.127
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
laptop monitor

laptop mi  je marke HP 6735s i prije 7 dana slucajno je ispao i pukao je ikrean. Sad neznam  da li se može to popravit i koliko bi to koštalo?
Monitor nije baš cjeli uništen već je samo napukao u sredini te je puklo ono staklo izunutra ali plastična površina je netaknuta.

What makes a good soldier, Is it his heart, or his maind?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: laptop monitor
unknown kaže...

laptop mi  je marke HP 6735s i prije 7 dana slucajno je ispao i pukao je ikrean. Sad neznam  da li se može to popravit i koliko bi to koštalo?
Monitor nije baš cjeli uništen već je samo napukao u sredini te je puklo ono staklo izunutra ali plastična površina je netaknuta.

Mozes li to poslikat, btw brat mi ima isti laptop cisto da vidim kak je puklo.
Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 790 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6Ghz, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
16 godina
neaktivan

e sad nzn nema veze za tu plastiku jer kad mijenjas ekran dobijes i tu plastiku tako da mogla je i ona puknit nea veze slazem se sa borgom daj 2-3 slicice i onda posalji.......samo provjeri jeli ti se glatko otvara i zatvara......tako da nebi bilo nesto i mehanizmu tome......

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
17 godina
ma sve je ok sa Hardwearom upvo pisem s njemga samo sam prikljucio monitor na laptop.
Nego dajte mi recite oce li me to skupo kostat?
Je li se isplati ili jednostavno ne?
What makes a good soldier, Is it his heart, or his maind?
16 godina
odjavljen
Laprop monitor

Pa definitivno neće biti jeftino, a koliko točno moraš pitati na servisu. Da li se isplati ovisi kolika je vrijednost laptopa. Možda možeš naći takav laptop s neispravnom matičnom, a da mu je ispravan monitor, pa napravit jednog od dva.

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pošalji mi točnu oznaku modela koja se nalazi s donje strane laptop-a

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice