laptop mi je marke HP 6735s i prije 7 dana slucajno je ispao i pukao je ikrean. Sad neznam da li se može to popravit i koliko bi to koštalo?
Monitor nije baš cjeli uništen već je samo napukao u sredini te je puklo ono staklo izunutra ali plastična površina je netaknuta.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
laptop mi je marke HP 6735s i prije 7 dana slucajno je ispao i pukao je ikrean. Sad neznam da li se može to popravit i koliko bi to koštalo?
Monitor nije baš cjeli uništen već je samo napukao u sredini te je puklo ono staklo izunutra ali plastična površina je netaknuta.
e sad nzn nema veze za tu plastiku jer kad mijenjas ekran dobijes i tu plastiku tako da mogla je i ona puknit nea veze slazem se sa borgom daj 2-3 slicice i onda posalji.......samo provjeri jeli ti se glatko otvara i zatvara......tako da nebi bilo nesto i mehanizmu tome......
Nego dajte mi recite oce li me to skupo kostat?
Je li se isplati ili jednostavno ne?
Pa definitivno neće biti jeftino, a koliko točno moraš pitati na servisu. Da li se isplati ovisi kolika je vrijednost laptopa. Možda možeš naći takav laptop s neispravnom matičnom, a da mu je ispravan monitor, pa napravit jednog od dva.
Pošalji mi točnu oznaku modela koja se nalazi s donje strane laptop-a