Laptop HP G7000 neće da se upali

poruka: 5
|
čitano: 3.047
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Laptop HP G7000 se nece upaliti

Pozdrav svima! Imam problem sa laptopom HP G7000. Neki dan mi se ugasio i vise se nece upaliti. Samo nakratko zasvjetli tipka na koju pali, a laptop ni da se pokrene... bateriju sam izvadio jos prije jer nemam nikakve koristi od nje i spojen je na punjac... Prije nego sto se ugasio, radio sam u njemu  u jednom programu za produciranje glazbe te sam imao problema sa zvukom. zvuk mi se bio utisao i kad sa lagano udario iznad utora za audio, on bi se vratio u normalu, to se dogodilo 2 puta... nakon toga radio je jos malo i samo se odjednom ugasio. krenuo sam ga upaliti i poceo se paliti al bilo je sve crno na ekrenu i ponovo se ugasio... sada samo radi ono sto sam gore naveo... i da lampica na utoru od punjaca svijetli normalno.... zanima me jel zna mozd neko sta bi mogao biti problem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Laptop HP G7000 se nece upaliti

Pregrijava se.

14 godina
neaktivan
Brian kaže...

Pregrijava se.

pa pregrijavo se je dosta dok je radio, al kad mi se ugasio nije se pregrijo.

14 godina
neaktivan

pa otvori sve poćisti matičnu od prašine i zamjeni pastu pa probaj nadaj se da nije nekaj od pregrijavanja otišlo jer kolko vidim po tvojem obj. kvara i to sve da nisi na ti s elektronikom pa onda vjerovatno ni sam nećeš moći popraviti neki veći kvar......

16 godina
neaktivan

Nemoj se previše sekirat oko čišćenja....pusti to za sad

Vjerovatno imaš 2 modula rama pa ih izvadi, probaj prvo j jednim pa s drugim. Disk također izvadi van. probaj na ext monitor

Napiši malo konfiguraciju

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice