Pozdrav svima! Imam problem sa laptopom HP G7000. Neki dan mi se ugasio i vise se nece upaliti. Samo nakratko zasvjetli tipka na koju pali, a laptop ni da se pokrene... bateriju sam izvadio jos prije jer nemam nikakve koristi od nje i spojen je na punjac... Prije nego sto se ugasio, radio sam u njemu u jednom programu za produciranje glazbe te sam imao problema sa zvukom. zvuk mi se bio utisao i kad sa lagano udario iznad utora za audio, on bi se vratio u normalu, to se dogodilo 2 puta... nakon toga radio je jos malo i samo se odjednom ugasio. krenuo sam ga upaliti i poceo se paliti al bilo je sve crno na ekrenu i ponovo se ugasio... sada samo radi ono sto sam gore naveo... i da lampica na utoru od punjaca svijetli normalno.... zanima me jel zna mozd neko sta bi mogao biti problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pregrijava se.
Pregrijava se.
pa pregrijavo se je dosta dok je radio, al kad mi se ugasio nije se pregrijo.
pa otvori sve poćisti matičnu od prašine i zamjeni pastu pa probaj nadaj se da nije nekaj od pregrijavanja otišlo jer kolko vidim po tvojem obj. kvara i to sve da nisi na ti s elektronikom pa onda vjerovatno ni sam nećeš moći popraviti neki veći kvar......
Nemoj se previše sekirat oko čišćenja....pusti to za sad
Vjerovatno imaš 2 modula rama pa ih izvadi, probaj prvo j jednim pa s drugim. Disk također izvadi van. probaj na ext monitor
Napiši malo konfiguraciju