Kupovina Racunara

poruka: 12
|
čitano: 2.941
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Kupovina Racunara

Pozdrav svima, posto sam se zajebao kao nikad, da pojasnim uzeo sam novi laptop dzaba bacio pare a nista nisam dobio

E sad zelim uzimati novi kompjuter al' ne znam kakav izabrati i koji je dovoljan da podrzi igre kao CSGO na medium podesavanjima

Posto su mi roditelji u Njemackoj pa bih zelio vas pitati koji imaju iskustva u racunare, dal su tamo jeftiniji racunari ne mogu njih pitati jer se uopste ne razumiju u tehnologiju..

Dal da kupujem u djelovima i jel se isplati vise nego ceo kupiti komp, i da li je sklapljanje skupo da odnesem kod nekoga???

Ne zelim ja uopste neku masinu od kompjutera, obicni PC koji moze da podrzi obicnu igricu na medium podesavanjima... cjena neka bude do 150 e ja mislim da je to dovoljno sasvim..

Ja znam da tu igricu moze i paradajiz pokrenuti, i da ne postavljam topic novi ovde cu napisati jos nesto

Da li mi vi mozete malo objasniti o tome u siroj razmjeri jer se ja bas i ne razumijem u tehnologiju da mi sad ne pisete u kometaru neke graficke itd samo da li je moguce uzeti za te pare kompjuter i da mi pojasnite kako sastavljati i sto sam vec napisao gore. ljep pozdrav! :)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Kupovina Racunara
Clueless gamers shouldn't judge
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Kupovina Racunara

Pa kako ne mogu uzeti nista covjece dragi uzimao sam i prije pa mi rade odredjeno vrjeme.. samo sto tad nije bilo CSGO i ostalih igara ali uvjek sam bio u prednosti da igram buduce igre.. ne znam dje ti zivis pa da ti nije dovoljno 150e za obicnu igru ( naveo sam da zelim samo da igram CSGO ) a ako ti smatras da za CSGO treba PC od 150 e onda ne znam stvarno..

15 godina
Kupovina Racunara

Ako sam te dobro razumio ti bi konfiguraciju za 150 eura? Sa monitorom,periferijom? 

Ne da nema šanse,nego nema nikakve šanse

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kupovina Racunara

Dala bi se složiti neka rabljena konfiguracija koja bi za CS:GO bila dovoljna.

Gledaj si neki Core2 Duo, 2Gb DDR2, G31 matična, neka HD4850, kućište napajanje hard.

Sve to bi išlo do nekakvih 1000kn, a za monitor ćeš morati dodati najmanje 300kn za neki rabljeni LCD, ili 800kn za novi 21.5 inčni fullHD.

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Nisi me dobro razumio vec imam LCD monitor od 20 incha dobro me sluzi nov je, imam testaturu mis takodje i zvucnike..

10 godina
neaktivan
Kupovina Racunara

CS:GO spada u nizi rank igrica koji kako navode moze pokrenuti i toster jer koristi skoro isti engine kao i source, kao sto sam vec rekao..a vi mi u komentaru govorite kako mi je malo dati 150 eura za njega... Ne znam sta da mislim koliko mi treba dati para da igram BF3 ... 900 eura? ako ne zelite pomoci nemojte sa suvisnim komentarima odmagati... Vec imam full opremu takodje i LCD monitor treba mi samo kompjuter..

A mozete mi pojasniti malo o sklapljanju da li se to isplati?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Kupovina Racunara

Ovaj sto je leo dao PC da neko prodaje za 130 e je ekstra PC mogao bi vjerovatno CSGO na max podrzati, a vi mi govorite da ne moze se uopste naci za te pare ni na low da ide... Steta samo sto je moguca kupovina samo za Zagreb..

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Kolle1337 kaže...

Ovaj sto je leo dao PC da neko prodaje za 130 e je ekstra PC mogao bi vjerovatno CSGO na max podrzati, a vi mi govorite da ne moze se uopste naci za te pare ni na low da ide... Steta samo sto je moguca kupovina samo za Zagreb..

nece ni blizu maxa doc, a cak i da dodje na max rezu i max detalje vrtit ce na 25-30 fps... procesor je jos i ok a grafa je preslaba... a na kraju krajeva jos si trazio da ti se sastavi novi racunar za 150e tak da nemoj ekipu trollat ako ti je to namjera

Clueless gamers shouldn't judge
15 godina
Kolle1337 kaže...

CS:GO spada u nizi rank igrica koji kako navode moze pokrenuti i toster jer koristi skoro isti engine kao i source, kao sto sam vec rekao..a vi mi u komentaru govorite kako mi je malo dati 150 eura za njega... Ne znam sta da mislim koliko mi treba dati para da igram BF3 ... 900 eura? ako ne zelite pomoci nemojte sa suvisnim komentarima odmagati... Vec imam full opremu takodje i LCD monitor treba mi samo kompjuter..

A mozete mi pojasniti malo o sklapljanju da li se to isplati?

Pa kupi Ti toster i ostane ti još 110 eura..

15 godina
neaktivan
Kolle1337 kaže...

Nisi me dobro razumio vec imam LCD monitor od 20 incha dobro me sluzi nov je, imam testaturu mis takodje i zvucnike..

Ekran nisi nigdje spomenuo da imaš, niti si naveo da te zanima kupnja rabljenog kompjutera.

Ne možeš očekivati da ljudi shvate što govoriš ako ne navedeš važne informacije.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice