Pozdrav svima, posto sam se zajebao kao nikad, da pojasnim uzeo sam novi laptop dzaba bacio pare a nista nisam dobio
E sad zelim uzimati novi kompjuter al' ne znam kakav izabrati i koji je dovoljan da podrzi igre kao CSGO na medium podesavanjima
Posto su mi roditelji u Njemackoj pa bih zelio vas pitati koji imaju iskustva u racunare, dal su tamo jeftiniji racunari ne mogu njih pitati jer se uopste ne razumiju u tehnologiju..
Dal da kupujem u djelovima i jel se isplati vise nego ceo kupiti komp, i da li je sklapljanje skupo da odnesem kod nekoga???
Ne zelim ja uopste neku masinu od kompjutera, obicni PC koji moze da podrzi obicnu igricu na medium podesavanjima... cjena neka bude do 150 e ja mislim da je to dovoljno sasvim..
Ja znam da tu igricu moze i paradajiz pokrenuti, i da ne postavljam topic novi ovde cu napisati jos nesto
Da li mi vi mozete malo objasniti o tome u siroj razmjeri jer se ja bas i ne razumijem u tehnologiju da mi sad ne pisete u kometaru neke graficke itd samo da li je moguce uzeti za te pare kompjuter i da mi pojasnite kako sastavljati i sto sam vec napisao gore. ljep pozdrav! :)