Je li krepo proc

poruka: 5
|
čitano: 1.799
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Je li krepo proc

Imam na starom desktop kompu Pentiuma 4 Prescott 3.0 GHz SL7KB, i od prošlog tjedna neće se upalit. Kad ga hoću pokrenut upali se napajanje, vrte sa HDD-i, ali nema nikakve slike niti početnog beep-a. Prvo sam sumnjao na grafičku, stavio sam drugu ali opet ista priča. Tad sam probao bez RAM-a, ali sve isto. Na kraju sam malo švrljao po procesoru, i na kraju resetirao BIOS, i proradio je. Ali čim ga ugasim, više se neće upalit, nego moram par puta izvadit proc ili resetirat BIOS i tada se upali. Sad sam posudio drugi proc, Pentium 4 2.8 GHz, i na njemu normalno radi. Dal je onda sigurno riknuo stari proc ili ga nešto drugo smeta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Je li krepo proc
ddannijel kaže...

Imam na starom desktop kompu Pentiuma 4 Prescott 3.0 GHz SL7KB, i od prošlog tjedna neće se upalit. Kad ga hoću pokrenut upali se napajanje, vrte sa HDD-i, ali nema nikakve slike niti početnog beep-a. Prvo sam sumnjao na grafičku, stavio sam drugu ali opet ista priča. Tad sam probao bez RAM-a, ali sve isto. Na kraju sam malo švrljao po procesoru, i na kraju resetirao BIOS, i proradio je. Ali čim ga ugasim, više se neće upalit, nego moram par puta izvadit proc ili resetirat BIOS i tada se upali. Sad sam posudio drugi proc, Pentium 4 2.8 GHz, i na njemu normalno radi. Dal je onda sigurno riknuo stari proc ili ga nešto drugo smeta?

ako je s drugim procom normalno radilo onda je ocito gecrkt...

Me gusta....
17 godina
neaktivan

If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck, odnosno procesor u ovom slucaju, ako s drugim uvik radi normalno...

14 godina
neaktivan
Je li krepo proc

ma bilo mi je čudno to što se neki put upak da i sa starim procom zapalit, pa da se možda može nešto s njim još napravit...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ma za smece je. neispravan fosil. nikog neces nac da mu to uvalis, bar ne nekoga koji trazi proc koji radi. a kolekcionari su druga prica :)
Me gusta....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice