Kompjuter zašteka svako malo

poruka: 5
|
čitano: 2.278
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kompjuter zašteka svako malo

Dakle problem je sljedeći, kompjuter mi se u zadnje vrijeme poceo cudno ponasati. Imam win XP i kad sam upalio komp i stisnem na svoju ikonu i upisem sifru pojavi mi se ova slika br 1. I procito sam negdje kao da napravim novog korisnika kaoo i jesam. i bilo je okee. i sad mi se tu pri paljenju kompjuter uzasno usporio i sta god stisnem zasteka. i nekada nakon nekog vremena samo se ekran zacrni i pojavi se slika ova 2. plava.

Molim za pomoć. unaprijed hvala

P.S. ispricavam se neznam kak se slike odma ubace u tekst .

Slika br.1 Slika br.1
Slika br.2 Slika br.2

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kompjuter zašteka svako malo
Bruhus kaže...

Dakle problem je sljedeći, kompjuter mi se u zadnje vrijeme poceo cudno ponasati. Imam win XP i kad sam upalio komp i stisnem na svoju ikonu i upisem sifru pojavi mi se ova slika br 1. I procito sam negdje kao da napravim novog korisnika kaoo i jesam. i bilo je okee. i sad mi se tu pri paljenju kompjuter uzasno usporio i sta god stisnem zasteka. i nekada nakon nekog vremena samo se ekran zacrni i pojavi se slika ova 2. plava.

Molim za pomoć. unaprijed hvala

P.S. ispricavam se neznam kak se slike odma ubace u tekst .

To spada pod ovu temu http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/bsod-sto-zasto-kako/21360.aspx?page=49&jumpto=3294447&sort=asc&view=flat

Kad uploudaš minidump javi mi,inače da saznaš što je minidump preporučam pročitati cijelu prvu stranicu teme.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 21:19 (Ikarus01).
15 godina
neaktivan

A nezz kako cu to skuzit al probat cu nekako. svejedno hvala

14 godina
neaktivan
Bruhus kaže...

A nezz kako cu to skuzit al probat cu nekako. svejedno hvala

Samo prati ovo http://blog.nirsoft.net/2010/07/27/how-to-configure-windows-to-create-minidump-files-on-bsod/ 

I uploudaj tamo file iz C:\WINDOWS\Minidump.Sretno

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 22:27 (Ikarus01).
15 godina
neaktivan

Testiraj memoriju sa Memtest, testiraj disk sa HD Tune i izmjeri temperature sa HWMonitor i mban skeniranje prvo izvrši.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice