E ovako ja se zovem luka pa kada sam instalirao windowse stavio sam ime kompu luka-pc. Ok i morao sam ici na put i skidao sam pjesme za mob i kada sam ukljucio mob (zte blade 3) na my computeru mi se ispod luka-pc mi se pojavio ministar-pc. Uplasio sam se jer sam cuo za razne spijunske programe. Usao sam u ministar pc i izbacilo mi je da upisem lozinku i ime ja sam restartiro i ostavio komp a mis se sam pokrenuo . Msm na monitoru a ne mis ko mi . Pomozite jel to virus ili me neko ****
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E ovako ja se zovem luka pa kada sam instalirao windowse stavio sam ime kompu luka-pc. Ok i morao sam ici na put i skidao sam pjesme za mob i kada sam ukljucio mob (zte blade 3) na my computeru mi se ispod luka-pc mi se pojavio ministar-pc. Uplasio sam se jer sam cuo za razne spijunske programe. Usao sam u ministar pc i izbacilo mi je da upisem lozinku i ime ja sam restartiro i ostavio komp a mis se sam pokrenuo . Msm na monitoru a ne mis ko mi . Pomozite jel to virus ili me neko ****
, netko te zeza debelo, ili ti nas trollas. Mi smo frenda preko bluetootha tako zezali, tako da dok si ti bio na putu svasta ti ja mogu instalirat na pc.
1.)Jesi student i zivis u domu/u stanu s nekim?
2.)Jeli se radi o laptopu ili pc-u??
3.)Odi u router, i u postavkama postavi wpa2 zastitu.
nista mi se neda
Reinstall i bok.
Treba obratiti pažnju na stickove i sve ostalo što spajaš na PC,
da možda nije zaraženo nečime, isto tako pazi da ne stavljaš
programe i igre zaražene virusima.
ps. ako si spojen na WLAN, mijenjaj lozinku.
Najsigurniji nacin al kako rece kolega puno je to posla.
nista mi se neda
Zafrkavaj i ti njega. 
Naravno, ako znaš kako.
Daj ti to nama poslikaj ;).
Vjerojatno vidis neko drugo racunalo u mrezi i to ti je to.
Vjerojatno vidis neko drugo racunalo u mrezi i to ti je to.
To sam i ja mislio, ali kolega je naveo da se kursor od miša sam kreće.