Kompjuter nece da digne sistem

poruka: 43
|
čitano: 58.012
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Kompjuter nece da digne sistem

Ma covjeku kada se desi da bira izmedju podataka na pc-u i pc-a onda se rado odlucuje na formatiranje nanovo ,ali kad` ni to neda onda je bas haos,znala sam ja da se neki virus smjestio,samo eto moras cekati,mada je draze sam sebi popravit,naucis nesto i ne cekas danima da neko odradi sat vremena ili 5 sati posla...ali eto

Nije to nista,evo laptop mi zuji haos,gasi se pojavljuje se plavi ekran.Da mi moze avg bogdom sve bi dala,ali uspori haos

:)
15 godina
neaktivan
ja isto imam problem. imam win 7 na D disku i mislim da sam ga pretrpo do maksimuma i sad mi konfa ulazi u onaj meni start windows normaly, safe mode i repair i neznam sta da uradim jer nemam cd od windowsa za repair a ostale opcije ne rade jer se komp samo resertira
15 godina
neaktivan
ja isto imam problem. imam win 7 na D disku i mislim da sam ga pretrpo do maksimuma i sad mi konfa ulazi u onaj meni start windows normaly, safe mode i repair i neznam sta da uradim jer nemam cd od windowsa za repair
15 godina
neaktivan

Bok ljudi!imam problem,kada upalim komp,prikaze mi se poruka#system32 config system is missing or corrupt#!stavim windowse pritisem #r# i komp mi se zagasi i tako stalno!sta da napravim?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Kompjuter nece da digne sistem

Ako nece da podigne sistem a ima 2 kartice ram memorije neka jednu makne pa neka tako pokusa ili neka skine cmos bateriju na neko vreme

alsen
8 godina
neaktivan

Ili ima neki kondenzator koji je izduvao

alsen
16 godina

2010., 2011., 2012., 2013., 2014., 2015., 2016... Sretna nova 2017.. za koji dan :)

a bolje ikad nego nikad.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

3 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

pozdrav

nisam siguran dali ovaj problem spada pod ovu temu ali mislim da ima neke veze.

Uglavno prije 3 dana kada sma upalio kompjuter on se palio ali se na monitoru nije nista prikazivalo.

Zatim sam otisao kod brata i formatirao disk i stavio nove windows 10 i kompjuter je normalno radio.

Danas sam donijeo kompjuter doma i stavio sam bolju graficku karticu u njega( ta je graficka bila prije kvara u kompjuteru godinu dana),

i kompjuter se opet nije htio palit ko prije, zatim sa stavio losiju graficku sa kojom se kompjuter palio kod brata i upalio se.

Poslije toga sam probo staviti opet bolju graficku i onda je kompjuter poceo tuliti i od tada ne radi niti sa jednom grafickom karticom, a siguran sam da nije do graficke kartice jer obje rade na drugom PC-u.

Ako netko zna u cemu je problem bio bih zahvalan kada bi mi odgovorio.

Hvala unaprijed, lp.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Vidi moze da bude ram ili napajanje vidi i jedno i drugo

alsen
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Jutros prilikom paljenja kompa cujem užasno jak zvuk/zujanje iz kompa, ko da ce eksplodirat citav komp. Ajd nekako se to "stišalo" ugasim ga i nakon dva sata kad sam ga isao ponovno upaliti nece da podigne sistem.
Uđem u F8 pokušam u safe mode i ništa se ne dogadja.
"Zadnji korak" prilikom podizanja sistema cuje se kao neki "klizni zvuk" i ponovno ga restarta.
Zna netko sta bi moglo biti?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

pozdrav

nakon reinstalacije windowsa komp se upali, podigne windowse sve do zvučnog signala u zvučnicima, ali kada treba upisati lozinku tipkovnica i miš uopće ne reagiraju.......pokušao sam sa podešavanjem u biosu i sve postavke za tipkovnicu i miša su na enabled, ali i dalje ne reagiraju. pokušao sam na sve usb ulaze ali je stanje isto........tipkovnica reagira samo na prijavu u bios na del i f12.......ima li način da ubacim nekako nove drivere za usb...........pokušao sam i sa reinstalacijom sa butabilnog fleša ali opet ništa.........samo stoji tema od windowsa i čeka da netko udari enter na način koji ja još neznam.............btw-prije par dana sam izbrisao driver za usb i instalirao novi na jedinom portu koji je tada radio. sada ne radi nijedan. tipkovnica zasvijetli prilikom dizanja windowsa i to je sve

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Grafulja je AMD jel tako, izbrisani su drajveri od usb-a i niti jedan usb uređaj pod windowsima se nevidi ali ih u biosu vidiš.

Riješenje je nabaviti PS2 tipkovnicu i miša pa reinstalirati drajvere nove od grafulje oni su i krivi za nestale usb drajvere uključujiči i sistemske od microsoft jer si odabrao i uninstall old drivers ili clean install.

Riješenje broj dva reinstalacija windowsa ako nema ništa bitno na C particiji.

http://www.youtube.com/glodalica
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

hvala prijatelju spojka

sve je kako si naveo. Jutros sam bezuspješno pokušao naći ps2 tipkovnicu, pa mi je jedino preostalo reinstalirati windowse......Uspio sam nakon podešavanja u biosu podignuti nove sa usb-a.........ništa toliko važno nisam izgubio jer sam se prijavio na svoj ms račun sa mailom tako da je na kraju i dobro da sam se riješio hrpe smeća što sam šlepao sa sobom par godina......Veliko hvala i pozdrav

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice