Komp se nece ugasiti

poruka: 7
|
čitano: 2.804
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Komp se nece ugasiti

e ovako,bilo je nevrijeme i komp je radio i net isto.negdje je udario grom i sprzilo mi je jedan lan izlaz na routeru i dobila je mreza na maticnoj.komp i dalje radi normalno samo sto ga ne mogu ugasiti preko windowsa(stalno pise windows is shuting down) i tako stoji nego ga moram ugasiti preko dugmeta na kaucistu. jel neko zna sta bi mu moglo biti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Komp se nece ugasiti
Tudum kaže...

e ovako,bilo je nevrijeme i komp je radio i net isto.negdje je udario grom i sprzilo mi je jedan lan izlaz na routeru i dobila je mreza na maticnoj.komp i dalje radi normalno samo sto ga ne mogu ugasiti preko windowsa(stalno pise windows is shuting down) i tako stoji nego ga moram ugasiti preko dugmeta na kaucistu. jel neko zna sta bi mu moglo biti?

Nešto ti je pregorilo u računalu,najbolja solucija ti je da ga više ne pališ i da ne prčkaš po njemu nego ga fino na servis odneseš i to je to..Drugi put malo pripazi...

16 godina
neaktivan

a pa znam da je nesto jos izgorilo osim mreze ali me zanima sta da znam.zanima me jel nesto mozda do windowsa

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2009 16:13 (Tudum).
16 godina
odjavljen
Komp se nece ugasiti

Moguće je da driver od mrežne zeza. Pokušaj je disable-at u BIOS-u.

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tudum kaže...

a pa znam da je nesto jos izgorilo osim mreze ali me zanima sta da znam.zanima me jel nesto mozda do windowsa

Najvjerovatnije je do Winza.To ti je kod njih bolna točka.Nešto s driverima vjerovatno je

sa poštovanjem vaš crazy_frog
16 godina
neaktivan

mreza je sikljucena u biosu,budem probo instalirat win ponovo pa cemo vidjeti.  hvala svima

16 godina
neaktivan
Tudum kaže...

mreza je sikljucena u biosu,budem probo instalirat win ponovo pa cemo vidjeti.  hvala svima

Najblje rjesenje!Ako nemas vaznijih podataka,stavljaj nove

sa poštovanjem vaš crazy_frog
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice