Komp se gasi sam od sebe? Maticna ili napajanje?

poruka: 8
|
čitano: 1.773
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam problema sa ovom konfom pod moj pc. naime sama od sebe se zna zgasiti. ponekad u windowsima, ponekad na butu, ko da netko zgasi struju. ne brinite se, sve zivo je sprobano. i rastavljen je i van kucista normalno boota i nema problema. pa je i sastavljen u kucistu, radio 2h i opet ponovo isti problem. pa sam ga opet mislio rastavljat, al eto proradio. zanima me jel ga zeza kratki spoj moguce ili je to maticna mozda otisla?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

provjeri napajanje

Takvi slični pocetni problemi su bili kod mene pa mi je prvo vrisnula maticna a na kraju su skuzili da je napajanje zafrkavalo cijelo vrijeme

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Komp se gasi sam od sebe? Maticna ili napajanj

da i ja sam sumnjao na napajanje, al nije mi jasno sta mogu s njime :S sve je odlicno postekano. pretpostavljam da uzemljenje moze zezati, al fakat mi nije jasno. nije da sam neki sit od napajanje uzeo

17 godina
neaktivan
xyan kaže...

da i ja sam sumnjao na napajanje, al nije mi jasno sta mogu s njime :S sve je odlicno postekano. pretpostavljam da uzemljenje moze zezati, al fakat mi nije jasno. nije da sam neki sit od napajanje uzeo

Pa da nisam ni ja uzeo shit ali je na kraju on vrisnuo.

Meni je vrisnuo nakon nekog vremena, postepeno, iako mi je pokazivao da su svi naponi ok

15 godina
neaktivan

hmmmm, nek on vrisne a ostalo nek ne dira :D lako za napajanje, imam 2 nova :D budem isprobao i drugo, al sumnjam da je napajanje

17 godina
neaktivan
xyan kaže...

hmmmm, nek on vrisne a ostalo nek ne dira :D lako za napajanje, imam 2 nova :D budem isprobao i drugo, al sumnjam da je napajanje

Nadam se samo da ti maticna nece otici kao meni (nadam se da imas garanciju)

15 godina
neaktivan

jos 24 mjeseca minimalno :D

17 godina

ka sta je kolega reka vrlo vjerojatno napajanje...

ako vec imas garanciju odnesi u servis..

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice