Komp radi, ali monitor ne

poruka: 6
|
čitano: 801
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Ovako ide priča:

Imao sam na komp spojena dva monitora i oba dva radila, jedan preko vga drugi preko hdmi.Kupio novu grafu, uključim je ja u komp i skužim da nemam 6 pin i 8pin za napajanje nove grafe i prikazuje se samo slika na monitoru sa vga. Odem kupim novo napajanje, prespojim sve i krenem ga upalit. Računalo počne radit, vrte se ventilatori, svijetle rami, grafa radi, ali ni jedan monitor više ne radi. Probao sam izvaditi bateriju iz matične da restartam bios ( mislio sam da je do njega) ali ništa. Također probao sam koristiti drugi kabal (vga, hdmi, dvi) i opet ništa.

Zaključak stavio novu grafu i napajanje, komp radi ali nema signala na monitorima.

Molim pomoć ako itko zna kako rješiti problem?

Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
6 godina
Re: Komp radi, ali monitor ne
Robi_vtc kaže...

Ovako ide priča:

Imao sam na komp spojena dva monitora i oba dva radila, jedan preko vga drugi preko hdmi.Kupio novu grafu, uključim je ja u komp i skužim da nemam 6 pin i 8pin za napajanje nove grafe i prikazuje se samo slika na monitoru sa vga. Odem kupim novo napajanje, prespojim sve i krenem ga upalit. Računalo počne radit, vrte se ventilatori, svijetle rami, grafa radi, ali ni jedan monitor više ne radi. Probao sam izvaditi bateriju iz matične da restartam bios ( mislio sam da je do njega) ali ništa. Također probao sam koristiti drugi kabal (vga, hdmi, dvi) i opet ništa.

Zaključak stavio novu grafu i napajanje, komp radi ali nema signala na monitorima.

Molim pomoć ako itko zna kako rješiti problem?

Unaprijed hvala

A kada vratis staru graficku ?

15 godina
neaktivan

Koja grafička i koja matična? Da nije opet slučaj sa PCIe gen 3 nekompatibilnosti kao što je nedavno bilo jednom forumašu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2018 22:00 (Alkaline).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pokušaosa starom grafom 0 bodova.

Nova grafa MSI GTX 1070, matična asus h 1100 mk.

https://www.asus.com/us/Motherboards/H110M-K/

https://www.msi.com/Graphics-card/GEFORCE-GTX-1070-GAMING-X-8G/Specification

0 0 hvala 0
17 godina

A kada izvadiš grafu i spojiš monitor na integriranu?

Twitter: @191x7
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav,

JA pametnjaković zaboravio uključit napajanje za matičnu, a njegov 4 pin jako lijepo skriven. LJudi hvala na pomoći, ali jbg moj idiotizam kriv.

lp

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice