Komp nece da se pokrene

poruka: 8
|
čitano: 2.144
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
komp nece da se upali

Sve normalno sam radio gledao seriju i surfao. Komp se samo ugasio i vise nece da se upali. Uopce ne reagira.  Isprobao sam sve usb i svi rade. Nakon toga samiskljucio dodatni ventilator i dvd rom i dalje nista. Vadio sam i memoriju nista. Tek kada sam iskljucio jedno napajanje(ne znam kako se to kaze, ali imaju ona dva za ubosti u graficku) iz graficke uspio sam barem nesto. Onda je komp pokrenio sve ventilatore i zapistala je maticna. bio je neki malo duzi bip. i ovo napajanje za graficku samo kad u desni ukljucim onda se nesto dogaa kada je samo u ljevo ukljuceno nista se ne dogada. Ima netko neki prijedlog sta bi mogao napravit ili barem da saznam sta je otislo. sve je pod moj pc.

Ps. Pisem sa mobitela pa ne vidim bas najbolje. Hvala za pomoc

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2015 20:26 (freeman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Komp nece da se pokrene

Probaj s drugim napajanjem.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act

2 0 hvala 2
12 godina
Re: komp nece da se upali
freeman kaže...

Sve normalno sam radio gledao seriju i surfao. Komp se samo ugasio i vise nece da se upali. Uopce ne reagira.  Isprobao sam sve usb i svi rade. Nakon toga samiskljucio dodatni ventilator i dvd rom i dalje nista. Vadio sam i memoriju nista. Tek kada sam iskljucio jedno napajanje(ne znam kako se to kaze, ali imaju ona dva za ubosti u graficku) iz graficke uspio sam barem nesto. Onda je komp pokrenio sve ventilatore i zapistala je maticna. bio je neki malo duzi bip. i ovo napajanje za graficku samo kad u desni ukljucim onda se nesto dogaa kada je samo u ljevo ukljuceno nista se ne dogada. Ima netko neki prijedlog sta bi mogao napravit ili barem da saznam sta je otislo. sve je pod moj pc.

Ps. Pisem sa mobitela pa ne vidim bas najbolje. Hvala za pomoc

Probaj drugu grafičku

Sami sebi smo najveci neprijatelji
15 godina
Komp nece da se pokrene

Probao bi ja i drugi graficku, ali nemam sad nista za isprobavanje. Nego se samo ovako mogu igrat i isprobavat. cudno mi je sto kad ukljucim u ovaj drugi od graficke nista se ne dogaa a na ovome jednom bar nesto hoce. Jucer sam cistio od prasine skidao sam graficku i hladnjak sa procesora(ocisto staru pastu stavio novu). To je bilo jucer i sve su temperature bile normalne. Ne vjerujem da to ima neke veze

Edit: da li graficka moze radit ako je prikljuceno samo to jedno napajanje?  Sada sam spajao druge pinove od napajanja koje nisam koristio i opet isto kada je u ljevi spojeno napajanje bas nista nece a kada je samo u desnom hoce. Cudno mi je da napajanje nadaje dosta snage kad nece nista ako je u ljevom spojeno a u desnom hoce

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2015 21:14 (freeman).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Komp nece da se pokrene

Problem "rjesen" otislo i napajanje i graficka. Grafička uzrokovala kvara na napajanju. Hvala na pomoci.

I moze li mi netko reci da li graficka kartica moze radit sa samo jednim napajanjem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Komp nece da se pokrene
freeman kaže...

Problem "rjesen" otislo i napajanje i graficka. Grafička uzrokovala kvara na napajanju. Hvala na pomoci.

I moze li mi netko reci da li graficka kartica moze radit sa samo jednim napajanjem?

Ja proba mojoj iščupat jedan kabel i neće se komp uopće bota.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
13 godina
nicky.sl kaže...
freeman kaže...

Ja proba mojoj iščupat jedan kabel i neće se komp uopće bota.

14 godina
freeman kaže...

Isčupaj kabel od struje iz zida pa si miran, onda nemaš nikakve brige.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice