Komp ne radi na full

poruka: 11
|
čitano: 2.094
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Komp ne radi na full

evo ovako ja neznam jel mozda triba namistat kakve postavke u biosu iman procesor intel pentium 2.66 ghz dula core i radi na taktu 133ghz jel to uredu , isto tako ram 4gb ddr3 1333mhz, maticna ploca asrock g41c-gs napajanje 500w novo , hdd 80 gb star al nema veze i graficka nvidia 8500 gt i na cod4 imam FPS 45 a  triba bi sa takvim kompom imat najmanje 150fps-a jer prijatelj koji ima komp starij od moga ima losije komponente ima 130 a komponente su sljedece ,,, intel pentium 2.00ghz dual core  graficka nvidia 8500 gt , napajanje 400w, hdd 80 gb, 1 gb rama ddr2 800mhz , jel mozda zna do cega bi moglo bit

0 4 hvala 0
16 godina
Komp ne radi na full

instaliraj hwinfo 32 ili 64bit ovisno koji os imaš pa onda ukljući sensor only  te pokreni igru,malo prouči dok igraš ili kad izađeš iz igre, imaš očitanja frekvencija, temp. itd na current ,min i max pa vidi šta je očitalo na max od cpu core, gpu i ram

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Komp ne radi na full

a evo pogleda sam procesor radi na 97% grafa isto tako ,memorija na 50% al prijatelj ima jos "losije" komponente procesor je njemu 2.00ghz dvi jezgre a meni je 2.66 dvi jezgre sto znaci da bi se njemu koristilo 100% a grafa je ista, on ima memoriju 1 gb ddr2 800 kad on pokrene windows koristi mu se 900mb a jos igrica zahdjeva 600mb tako da je on u minusu -.- al on ima jedino maticnu bolji onaj pci-e je njemu jmsn 2.0 a meni je 1.1 jel onda do toga najvjerovatnije

14 godina
Komp ne radi na full

Ti bi trebao imat malo bolji fps u igri od njega. Pogledaj jesu li njegove postavke u igri iste kao i tvoje. I muči li te samo to što ti je cod sporiji ili ti komp šteka dok radiš i obične stvari ili dok igraš neke druge igre na njemu?

http://d-u-d.deviantart.com

0 0 hvala 0
16 godina
SeCk0 KV-1S kaže... al on ima jedino maticnu bolji onaj pci-e je njemu jmsn 2.0 a meni je 1.1 jel onda do toga najvjerovatnije

nije do toga nego jesu ti frekvencije proca na max tj 2.66 jer iskoristivost je jedno a radni takt drugo,ako je sve tako onda je sve iskorišteno dobro i tako mora bit, jedino pogledaj jeli šta radi u pozadini dok je u stanju mirovanja na task manager u procesima,isključi antivirus, poštelaj komp sa tune up

kradem mine iz minskog polja
12 godina
neaktivan
Komp ne radi na full

Meni i frendu su iste postavke u pozadini i na igrici ,, al zanima me kako da provjerim jel mi komp radi na dobrom taktu i jel moze to bit do maticne jer u njega je pcie 2.0dok je u mene 1.1

0 0 hvala 0
16 godina
Komp ne radi na full

Je li moguće da ti frend jednostavno laže? S tom grafom je i 45FPS više nego što bih očekivao, a 130 je SF

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Komp ne radi na full

A sto se tice stekanja to mi je samo vezano za igricu on ima 3 puta vise fpsa od mene dok bi ja mogao puno bolje radit ostale stvari na komou koje nisu vezane za igre npr. Na google. Ili radit u nekim programima jer njegov komp je 5 puta bia sporij od moga kad on pritisne refresh refresha mu se nakon 5 sec i skoro mu sve bloka dok meni samo trepne

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Komp ne radi na full

Boze frend zivi 5 metara id mene i radi se o call of duty 4 di je max fps 1000 

0 0 hvala 0
16 godina
SeCk0 KV-1S kaže...

Boze frend zivi 5 metara id mene i radi se o call of duty 4 di je max fps 1000 

Max FPS možda je 1000, ali s tom grafičkom nećeš doći ni blizu toga. Ja s njom nisam prelazio 30FPS ni na niskoj rezoluciji(720p).

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
12 godina
neaktivan
Komp ne radi na full

evako da ti ja ponovim 
komp od frenda ;
procesor: intel pentium dual core 2.00ghz
ram: 1gb ddr2 800mhz

napajanje :400 watti

hdd : 80gb 

graficka; nvidia 8500gt

maticna; gigabite oko 800kn je platia

sad moj komp:

procesor: intel pentium dual core 2.66mhz

ram: 4gb ddr3 1333mhz

napajanje 500watti

hdd : 80gb

graficka: nvidia 8500 gt

maticna: asrock 450kn san je platia

iz ovih komponenti sta san ti navea mozes logicki zakljucit da je graficka ista i da su ostale komponente bolje od njegovih 

al in sa onim komponentama ima 130 fpsa na cod4 dok ja sa istom grafickom imam 40 fpsa jel sad razumis sta je problem

a oboje igramo na istoj rezoluciji 1024x768 i svi ostali detalji su nam isti 

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 10:31 (SeCk0 KV-1S).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice