Kako Radeon HD 5770 spojiti na TV?

poruka: 11
|
čitano: 3.433
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Molim pomoć ili savjet!

Stvar je ovakva:

Grafička je ati radeon HD 5770, 1GB (http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=7865)

Ima dva dvi i hdmi.

Pitanje je kako i sa kojim kablom je spojiti na tv??

TV ima samo dva scart ulaza i s-video!!!!!

Tražio neke adaptere ali niko mi nezna reć (od prodavača ili teta u plavim borosanama) koji bi to adapter bio!!!Viče

zahvaljujem

Pozdrav Ekipi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Molim pomoć ili savjet!

Ako si kupio ooriginalno pakiranje svoje kartice unutra si morao dobiti i neke kablove(cinch) s jedne strane a s druge s-video  .E sad postoji shema za spajanje: s konektor ukopcaj u karticu a u tv scart koji bi na krajevima trebao imati cinch.spojis zajedno , podesi u postavkama kartice da ti sliku s monitora klonira na tv i to je to.

Ili nadji s-video kabel pa probaj tako i opet na kraju moras podesiti postavke u propertisima od kartice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Molim pomoć ili savjet!
penzic kaže...

Ako si kupio ooriginalno pakiranje svoje kartice unutra si morao dobiti i neke kablove(cinch) s jedne strane a s druge s-video  .E sad postoji shema za spajanje: s konektor ukopcaj u karticu a u tv scart koji bi na krajevima trebao imati cinch.spojis zajedno , podesi u postavkama kartice da ti sliku s monitora klonira na tv i to je to.

Ili nadji s-video kabel pa probaj tako i opet na kraju moras podesiti postavke u propertisima od kartice.

Sve je iz dućana (link sam poslao).

Problem je u tome da nema s-video (s-vhs) izlaz niti d-sub izlaz.

Samo dual dvi, hdmi i display port.

TV mi nema hdmi (nije lcd) samo scart i s-vhs (s-video).

18 godina
Molim pomoć ili savjet!

Pogledaj ovaj video (posebno pri kraju) i nesto u vezi Scan Converter Box-a

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Molim pomoć ili savjet!

Ako si bas jako nabrijan, imas vodic. Nazalost, nisam nigdje vidio da ima za kupiti VGA -> Scart kabel, iako ti vjerojatno ovako nesto moze pomoci, no ti konverteri su prilicno skupi

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Grgapm kaže...

Ako si bas jako nabrijan, imas vodic. Nazalost, nisam nigdje vidio da ima za kupiti VGA -> Scart kabel, iako ti vjerojatno ovako nesto moze pomoci, no ti konverteri su prilicno skupi

Šta mislite na ovu kombajnaciju??

sa grafikanerice na dvi>vga adapterom (kojeg dobiješ sa grafičkom)

s toga na Vga to S-video ili chinch

pa u telku na s-video (već postojeći kabel koji je provučen od kompa do tv-a)

Audio je isto tako povućen već.

bi ta stvar hodala?????? (više glava bolje razmišlja nego ova moja jedna tupava Namigiva)

15 godina

neće ti to radit...ja san ima isti problem i bez konvertera signala nećeš ništa napravit.

evo ti link na temu di je meni ekipa probala pomoć

15 godina

da našao sam dosta toga o tim spajanjima na netu (već odustajem od toga čini mi se).

A niš ili novi lcd ili nova grafa ili sve bacit pa u manekene!!!!!!!!!!!!!!!!

hvala ekipi na savjetima

15 godina
neaktivan
Molim pomoć ili savjet!
pozz svima...
e ovakoo.Imam laptop packard bell EASY NOTE H5.CPU_INTEL PENTIUM 4 CPU 3.O6 RAM DDR 1GB. HD 60GB.I SUSTAV XP.
SVE JE POCELO OD PRIJE MJESEC DANA..NAJEDAPUT DALI SAM JA NEZNAM IZBRISO DRIVERE OD GRAFICKEA IZ CON.PANELA NISAM SIGURAN.POCEO JE DA BLOKIRA I NEMOGU DA POGLEDAM NIKAKAV VIDEO.SVE TO BLOKIRA TRZAAA KATASTROFA.REINSTALIRO SAM XP I OPET SVE ISTOO.NEMOGU DA PRONADJEM UOPSTE KOJA JE GRAFICKA DA BIH TRAZIO TE DRIVERE...

JELI NEKO NESTA ZNA......NEKK MI JAVII MOLIMM VASS...
UNAPRIJED SAM ZAHVALAN
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sezahija kaže...
pozz svima...
e ovakoo.Imam laptop packard bell EASY NOTE H5.CPU_INTEL PENTIUM 4 CPU 3.O6 RAM DDR 1GB. HD 60GB.I SUSTAV XP.
SVE JE POCELO OD PRIJE MJESEC DANA..NAJEDAPUT DALI SAM JA NEZNAM IZBRISO DRIVERE OD GRAFICKEA IZ CON.PANELA NISAM SIGURAN.POCEO JE DA BLOKIRA I NEMOGU DA POGLEDAM NIKAKAV VIDEO.SVE TO BLOKIRA TRZAAA KATASTROFA.REINSTALIRO SAM XP I OPET SVE ISTOO.NEMOGU DA PRONADJEM UOPSTE KOJA JE GRAFICKA DA BIH TRAZIO TE DRIVERE...

JELI NEKO NESTA ZNA......NEKK MI JAVII MOLIMM VASS...
UNAPRIJED SAM ZAHVALAN

AmelM
15 godina
neaktivan
Kako Radeon HD 5770 spojiti na TV?

Koristi smislene recenice, i nemoj pisat sve u caps lock, pa ces mozda i dobiti odgovor. Ovako nitko nece ni procitatio sto si napisao

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice