Instalacija maticne ploce i drajvere

poruka: 15
|
čitano: 10.896
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Kupio sam novi DELL lap top...instalirao sam Windows XP SP3 ...radi...cd koje sam dobio sa lap topom nece da se instalira...nemam audio,nemam ethernet, ne mogu instalirati nijedan drajver sa cd-ja..pa i maticna ploca sporo reaguje....kako instalirati drajvere i maticnu plocu sa cd-ja

boco

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Instalacija maticne ploce i drajvere
boco kloco kaže...

Kupio sam novi DELL lap top...instalirao sam Windows XP SP3 ...radi...cd koje sam dobio sa lap topom nece da se instalira...nemam audio,nemam ethernet, ne mogu instalirati nijedan drajver sa cd-ja..pa i maticna ploca sporo reaguje....kako instalirati drajvere i maticnu plocu sa cd-ja

Stavi cd u čitač  i odeš upravljačka ploča pa system i klikni device manager i kad tamo vidiš žuti upitnik i na njega klikni update driver i treba nači na kojoj je cd da od njega učitava i sam će instalirati. Ako nepomaže, možda ti neodgovara driver za operativni sustav jer postoji bitna razlika u drivere. Ime laptopa i koji model pa čemo onda pomoći da ti nađemo njegov originalni driver sa neta.

Nenad
16 godina
neaktivan

DELL Inspiron 1564

boco
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 15:02 (boco kloco).
16 godina
neaktivan

probao sam tako i nece... DELL Inspiron 1564

boco
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 15:02 (boco kloco).
16 godina
protjeran

pa normalno da nece nemas se sta ni cuditi da neradi jer drivere koje su dobio su za 7 i vistu

a na dellovoj stranici ni nemaju driveri za xp samo 7

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

moj windows je Vista inspirat...pa opet nece...

boco
16 godina
neaktivan
boco kloco kaže...

probao sam tako i nece... DELL Inspiron 1564

Evo našao san ti drivere sa neta a na linku je: http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&ServiceTag=&SystemID=INSPIRON1564&os=W764&osl=en&catid=&impid

EDIT: Evo našao još bolji i maš hrpe drivera ta koji ti trebašOsmijeh  Link je:http://drivers.top4download.com/free-dell-inspiron-1564-drivers/

II naravno javi nam da li jesve prošlo uredu sa instalacijom drivera. Cool

Nenad
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 15:13 (Nello).
16 godina
neaktivan

kako otici na tu stranu kada ne mogu se prikljuciti na internet sa lap topom ne mogu instalirati ethernet controller,network controller...

boco
16 godina
neaktivan
boco kloco kaže...

kako otici na tu stranu kada ne mogu se prikljuciti na internet sa lap topom ne mogu instalirati ethernet controller,network controller...

Prvo skidaš s neta i spremiš na usb stick ako ga imaš ili može pržiti na CD i onda na laptopu instaliraš.Namigiva

Nenad
16 godina
neaktivan

a kako si ovde na internetu...vidi sta ti treba odi skini na usb pa instaliraj jedno po jedno na laptop...

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima ja sam kupio komp imam sve drajvere na cd-u ali mislim da mi neče čitat od grafičke drajvere ASUS EAH 3650 skino sam ih preko neta i instaliro ali neznam dal mi sad čita ili ne.....  Ja se nerazumijem toliko u sve te dijelove i tako to pa bi nekog zamolio ako ima koja str di mogu naučit neš o tome hvala u naprijed Belji se

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ev drustvo prikljucit cu se malo ...naime  ndevno sam formatiro disc pa sad kad je ovaj xp na njemu nece ethernet controller da ucita ...tj nemam driver ...i kad sam tamo uplloado driver nesto se promjenilo ali mi je ostao i dalje zuti usklicnik...i pise da nece mozda raditi kako treba ....racunalo je dellovo a kod etherneta pise Broadcom NetXrime BCM5750 Gigabit.....bio bih zahvalan kad bi mi pomogli.....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Djomla92 kaže...

Ev drustvo prikljucit cu se malo ...naime  ndevno sam formatiro disc pa sad kad je ovaj xp na njemu nece ethernet controller da ucita ...tj nemam driver ...i kad sam tamo uplloado driver nesto se promjenilo ali mi je ostao i dalje zuti usklicnik...i pise da nece mozda raditi kako treba ....racunalo je dellovo a kod etherneta pise Broadcom NetXrime BCM5750 Gigabit.....bio bih zahvalan kad bi mi pomogli.....

Pretragom drivera mislim da sam našao na linku.

Nenad
14 godina
neaktivan

ma sad cu to malo ostavit postrani ....drugi je problem tu ...zvucna kartica ...mislim nema zvuka prije je bilo to je sigurno opet neinstaliran driver ...everest izbaci da je to sljedeci uredjaj...Intel 82801GB ICH7 - AC'97 Audio Controller 

imas li care igdje za to link

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Djomla92 kaže...

ma sad cu to malo ostavit postrani ....drugi je problem tu ...zvucna kartica ...mislim nema zvuka prije je bilo to je sigurno opet neinstaliran driver ...everest izbaci da je to sljedeci uredjaj...Intel 82801GB ICH7 - AC'97 Audio Controller 

imas li care igdje za to link

Ima, evo našel sam ti klikni na Klik. {#}

Nenad
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice