Hp655 zvučnici

poruka: 12
|
čitano: 3.609
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
ne rade zvucnici

evo ovako,,imam hp 625 lap top i ne rade mi zvucnici,,radi mi preko slusalice kad ih spojima ali kad ih izvadim ne rade...stavljao sam nove windowse ali opet nece radit..moze pomoc??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hp655 zvučnici

Probaj instalirati drivere za zvuk... dobio si valjda neki cd s laptopom... :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Hp655 zvučnici

kad upalim skyp onda normalno imam  zvuk na zvucnicima ,kada ga ugasim samo preko slusalica mogu cut zvuk!:(

16 godina
neaktivan

mislim da kad upalis slusalice automacki se gase zvucnici al ipak pojasni malo situaciju

zlaja
13 godina
neaktivan

ne,,zvucnici mi uopce ne rade,kad piknem slusalice onda preko njih cujem zvuk,,a kad upalim skyp onda  mi odjednom dodje zvuk na zvucnike,cim ugasim skyp odma mi i zvuk nestane

13 godina
neaktivan
Hp655 zvučnici

Imaš li prednji panel sa audio ulazima? probaj u programu koji koristiš za zvuk naći opciju da ga isključiš ili uključiš pa promijeni postavku i probaj

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

imam,sve sam probao ali neide nikako

13 godina
neaktivan
Hp655 zvučnici

jesi probao instalirati drivere a da makneš prethodne prvo?

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hp655 zvučnici

Da je do drivera onda uopće nebi imao zvuka. Jesi pogledao na Volume mixers jel ti sve upaljeno?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

u mixeru sve radi  a drajevere imam normalne i to je sve ok

15 godina
neaktivan
Hp655 zvučnici

Stavi nove widowse i trebalo bi radit..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

Da je do drivera onda uopće nebi imao zvuka. Jesi pogledao na Volume mixers jel ti sve upaljeno?

Ako su driveri dosta stari, ako su krivo instalirani ili ima dva drivera snimljena postoji cijela paleta potencijalnih problema, zadnji od kojih je da nema zvuka uopće

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice