HP PROBOOK 4535s ekran problem

poruka: 12
|
čitano: 3.926
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

evo imam jedan manji problem...na svojem laptopu hp probook 4535s kad ga upalim sve radi normalno ...kad ga iskopčam iz struje ekran mi se stalno mijenja tj.malo je tamniji pa opet svijetliji..

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: HP PROBOOK 4535s ekran problem
ghost12 kaže...

evo imam jedan manji problem...na svojem laptopu hp probook 4535s kad ga upalim sve radi normalno ...kad ga iskopčam iz struje ekran mi se stalno mijenja tj.malo je tamniji pa opet svijetliji..

provjeri svoju Power shemu,jer ima mogućnost zatamnjivanja ekrana radi štednje baterije,..jednostavno to isključi,opcija se zove Dim the Screen,ili tako nešto..

13 godina
neaktivan
a ti se ta opcije nalazi?...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ghost12 kaže...
a ti se ta opcije nalazi?...

Control Panel-Power,ili tako nešto,trenutno sam na Linuxu..odem u WIn pa ti točno napišem..evo me za 5 minuta.

13 godina
neaktivan
iskljucio sam ali i dalje je taj problem

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

dakle..Control Panel -Power Option-Select a Power Plan-Change Plan Setting-Dim The Display-staviš opciju NEVER..eto cijela mudrost..{#}

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ghost12 kaže...
iskljucio sam ali i dalje je taj problem

ma sve je do podešavanja,ako radi full brithness(svjetlost) na gradskom napajanju,prelaskom na bateriju,automatski mijenja zadanu Power shemu..pogledaj malo detaljnije,jer imaš VIŠE Power shema,ti si vjerovatno neku drugu podesio..podesi i shemu tamo gdje se dolje selektira KAD JE NA BATERIJI..

malo upoznaj i WIN 7 pošto vidim da malo lutaš..{#}..budi bez brige,nije kvar,samo podešavanje..sad se malo poigraj strojem{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 16:01 (linuxjuzer).
13 godina
neaktivan
evo sad mi na bateriji normalno radi...samo dok je prikljucen na struju onda je taj problem..

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ghost12 kaže...
evo sad mi na bateriji normalno radi...samo dok je prikljucen na struju onda je taj problem..

e kad s epriključiš na struju,isto napravi sa shemom za mrežni napon..UPOZORENJE:SAVJETUJEM VAĐENJE BATERIJE DOK SI NA MREŽNOM NAPAJANJU.BATERIJA SE INAČE OŠTEĆUJE I GUBI KAPACITET..

NARAVNO,NE VADITI BATERIJU DOK JE LAP UKLJUČEN..{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 16:04 (linuxjuzer).
13 godina
neaktivan
e hvala ti puno...sad sam restartal pc i sve je u redu....ti se razumijes dobro u pc što kažeš za moj?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

HP 4535s je vrhunski stroj.Prije je HP imao podosta loše serije,ali se izgleda popravio.Inače imam Pavilione i Elitbook seriju i mogu reći samo sve pohvalno.Mislim da ćeš biti zadovoljan njime..{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 16:37 (linuxjuzer).
13 godina
neaktivan
ok...hvala ti jos jedamput :D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice