OK, radi se o HPovom laptopu kupljenom prije nekih 5mj u eurotradeu...
dobio sam ga praznog pa sam stavio na njega windows 7 (a šta sam drugo i mogao kad jedino to možes stavit na njega) i sve valjane drivere...
nažalost, nemogu vam točno specificirati problem ali najbolje se može opisati da SVE ŽIVO ŠTEKA...
pokušao sam više puta reinstalirat windowse jer sam mislio da sam pokupio neki virus ali to sigurno nije virus
kada ga upalim on radi okej neko vrijeme ali ubrzo počne štekat, zapinjat kada slušam mjuzu ili pokrenem browser (čini se da nikako nevoli mozilu)
npr. pustim mp3 file.. - na windows media player će svako toliko preskočit koju sec pjesme a na media player classic će prividno dobro radit ali onda ima neke čudne freezeve kao i na mozili
pa onda trebam čekat koju min da se probudi pa onda opet nakon par sekundi zabrije pa ga restartiram a on po istome pa opet restartiram, pa opet,, i nakon nekoliko restartova kao dobro radi...
problem isto nije niti u pregrijavanju jer uopće na dodir nije vruć a inače šteka i kad ga tek upalim dok je hladan ko led
čini mi se da taj laptop radi kako mu prdne što je vrlo iritantno s obzirom da sam ga platio 3500kn pa eto, prije nego odem u eurotrade da im ga šiknem preko pulta, zanima me dali se netko susreo s ovakvim problemom ili zna šta nevalja s tim laptopom (ako se poslije svega ovoga uopće tako i može nazvati)