HP Deskjet F380 All-in-One Printer

poruka: 6
|
čitano: 3.300
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Evo kad sam već u problemima, pa da nastavim dalje kad me već krenulo... {#}

Imam printer iz naslova, boje su kupljene nove original i nakon postavljanja u printer, već prva testna stranica je bila loša tj. ima crte po sebi. Prvo sam probao čišćenje automatski preko Printer Toolboxa, ali ne pomaže (oko 20 puta printano i isto). Probao sam očistiti ink cartridge sa destiliranom vodom i alkoholom, ali ne pomaže!

Ako ima netko kakav savjet kako da riješim ovo, jer trebam printati etikete, a ovako ne mogu...

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Si probo na največoj kvaliteti ispirintat slova u boji pa da vidiš. Ovo su simptomi začepljenih mlaznica, najbolje da odneseš u servis pošto kažeš da su orginal boje u njemu

0 0 hvala 0
15 godina
Re: HP Deskjet F380 All-in-One Printer
O B O kaže...

Si probo na največoj kvaliteti ispirintat slova u boji pa da vidiš. Ovo su simptomi začepljenih mlaznica, najbolje da odneseš u servis pošto kažeš da su orginal boje u njemu

Nisam baš u max kvaliteti, ali sam na best 600dpi i isto je... to puno košta?

Maurer
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 17:52 (David87).
13 godina
neaktivan

Ak su unutra orginal boje i imaš garanciju nosi u servis sa garancijom

0 0 hvala 0
15 godina
O B O kaže...

Ak su unutra orginal boje i imaš garanciju nosi u servis sa garancijom

eh da imam garanciju...printer je star 6 godina i nije se puno printalo. Stalno čitam i gledam na youtube-u, ali stalno se vrtim u krug (Printhead, ink cartrige, nozzles...) Neznam više što da čistim...

Kad bi bio negdje neki video tutorijal ili sa slikama, da znam točno što trebam skinuti bilo bi dobro. Zanima me gdje se točno zaštopa u printeru koji dio (slika) pa da mogu to pogledat, odšarafit ili nešto??

Maurer
13 godina
neaktivan

Probaj u servisu, mozda nije ni puno novaca. Ja sam svoj nosio u RETON, www.reton.hr. Ljudi su rjesili u roku naglo i bez velikog racuna 5+

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice