Kao što i naslov kaže molio bi pomoć ako tko zna riješenje, jer nemam drivere da bi proradio printer, probao sam i sa službene stranice skinuti nešto ali nikakve vajde, ništa ne reagira pa ako netko nešto zna i ima volje da pomogne bio bih jako zahvalan
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mali ispravak printer je proradio ali skener ni mrc, čak nema nigdje ni u windowsima opcija za skener, barem ja nisam našao.
Nisi kompletno instalirao drivere. Ovdje je za win7x32, a tu za win7x64. Imaš 3(tri)stvari za skinuti: driver, update i utility. Osobno mislim da treći nije baš nužan za normalan rad alinonea. Ne bi bilo loše da prolistaš uputstvo za instalaciju istog.
hvala na pokušaju ali sve što si napisao sam poskidao i pokušao ali jednostavno mi ne pronalazi ili ne prepoznaje skener pa više neznam šta bi probao
hvala na pokušaju ali sve što si napisao sam poskidao i pokušao ali jednostavno mi ne pronalazi ili ne prepoznaje skener pa više neznam šta bi probao
Pogledaj u device manager ako ima žutu uskličnik a ako ima klikni update , napomena windows update mora bit uključen radi skidanja drivera za njega.
hvala na pomoći ali od skenera ni s