HP 5600 al-in-one na windows 7 ?

poruka: 6
|
čitano: 2.081
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
HP 5610 al-in-one na windows 7 ?

Kao što i naslov kaže molio bi pomoć ako tko zna riješenje, jer nemam drivere da bi proradio printer, probao sam i sa službene stranice skinuti nešto ali nikakve vajde, ništa ne reagira pa ako netko nešto zna i ima volje da pomogne bio bih jako zahvalan 

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 22:34 (wsx).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HP 5610 al-in-one na windows 7 ?

mali ispravak printer je proradio ali skener ni mrc, čak nema nigdje ni u windowsima opcija za skener, barem ja nisam našao.

15 godina
neaktivan

Nisi kompletno instalirao drivere. Ovdje je za win7x32, a tu za win7x64. Imaš 3(tri)stvari za skinuti: driver, update i utility. Osobno mislim da treći nije baš nužan za normalan rad alinonea. Ne bi bilo loše da prolistaš uputstvo za instalaciju istog.

I pitanje je odgovor. Sporo tipkam i znam da kasnim na odgovor radi toga
14 godina
neaktivan

hvala na pokušaju ali sve što si napisao sam poskidao i pokušao ali jednostavno mi ne pronalazi ili ne prepoznaje skener pa više neznam šta bi probao

16 godina
neaktivan
wsx kaže...

hvala na pokušaju ali sve što si napisao sam poskidao i pokušao ali jednostavno mi ne pronalazi ili ne prepoznaje skener pa više neznam šta bi probao

Pogledaj u device manager ako ima žutu uskličnik a ako ima klikni update , napomena windows update mora bit uključen radi skidanja drivera za njega.

14 godina
neaktivan

hvala na pomoći ali od skenera ni s

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice