HDD se nece detektirati ?

poruka: 13
|
čitano: 1.926
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

pozdrav svima,

ugradio sam si novi hdd wd black 640,i pokrenuo sam pc i nigdje ga nema u my computer,ali sto se tice device managera pise da je tamo i pise cak temperatura hdd u hw monitoru,reko mi je frend da bi trebao mozda nesto preimenovat u device manageru i da ce se pojavit u my computeru ili ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 12:48 (Technophreak).

1 0 hvala 0
17 godina
Re: HDD se nece detektirati ?

-sve je u disk manageru.

-inicializiraj disk, kao basic, kriraj particiju-volumen (po želji, sve ili dijelovi, to su budući logički diskovi), formatiraj i (automatika) dodjeli željeno slovo, default je prvo slobodno, ali može bit i npr W: može i labela-naziv npr NoviDisk-640GB ili što već želiš.. Nakon tog je vidljiv aplikacijama.

-u uputi je POGREŠNO treba odabrati quick format. Pogotovo na novijem OSu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 12:53 (ihush).
14 godina
protjeran

Ako ti neupali ovo sa formatiranjem odi u Device Manager gdje vidis hard i desnim klikom odi na properties - i onda idi na uninstal - kad ga deinstaliras sa sustava - klikni refresh ili resetiraj komp i windowsi bi ga trebali automacki ocitati i instalirati driver

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

uspio sam ga detektirati,evo pise da 600 gb i my computeru da imam,al jedna stvar mi nije jasna sad,zasto je igra pocela stekat?i to ne sve neg sam sugavi cod nevjerovatno uvijek s njim nes mora biti,imam dva hdd znaci ovaj novi i jedan seagate 320 gb i na njemu imam par igra poput dishonored,nfs mw i sve rade normalno osim ovog,udem u igru i pise 100-200 fps al prakticki nemrem se kretat kolko katastrofalno steka,bas onak mis kasni,e sad procito sam da neki fraer je izvadio graficku,i vratio je natrag,reinstaliro drivere ali nazalost nece nis od toga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

eh sad sam probao malo i euro truck simulator 2 i takoder steka uzasno,nemrem uopce vozit,jucer je savrseno radio

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kaze mi kum sada da je vjerovatnost to jest sigurno da steka zbog porta u koji sam ukopca jer ja se stvarno ne kuzim bas u to pa sam ukopco u prvi koji sam vidio ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nazalost nije do toga,da li itko zna sto bi mogao napravit molim vas sto se tice igre da ih vratim u normal,instalirao sam novi win,ukopcao-iskopcao hddove i zamjenio portove i nista nije pomoglo,ako itko zna bio bi zahvalan

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kako si stavio jumpere na disk.

Hard disk jumper ide na master,a cd-rom na slave,to ti je jednostavan primjer.

Dalje,ako si ih skopčao,tijekom podizanja sustava,uređaji bi se trebali očitati.

Ako ne,kada se digne sustav,idi na desni klik na my computer,i odaberi opciju "manage" i nakon toga se otvori prozor u kojem imaš opciju "disk managment".....Tu su svi diskovi na računalu,odaberi opciju "format",pri tome pazi koji disk formatiraš.....

Ako nisi razumio nešto od navedenog,napiši mi ovdje,možda sam bio malo brzoplet,ali se slobodno javi.

EDIT:Nisam ni pročitao ovo za igru.....Kada si kod toga,kakva it je grafička,i kolike performase zahtjeva ta igra....Probaj podesiti rezoluciju,ili reinstall drivera od grafičke kartice.

Tech Geek or?
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 19:20 (MMuser).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HDD se nece detektirati ?

probao sam vec sve od toga,problem je u tome sto su meni sve igre radilo fantasticno dok ja nisam kreten iso promjenit si taj hdd novi i vjerovatno sve zeznuo jer druge nema sta,izvadio sam graficku,vratio sam je natrag instalirao sam nove drivere i novi windows i svejedno je isto,meni je vuce na to da sam nes trknuo sto se tice u kucistu poput rama ili neke zice ili cak da nisam graficku namjetio kak spada ali sve sam danas testirao i radi savrseno

17 godina
neaktivan

Iskopčaj komp iz struje, skini stranicu probaj sve kablove dal dobro sjede, probaj ak imaš od koga posuditi drugi sata kabel, te ga probaj uštekat u drugi port, nadalje probaj drugi kabel od napajanja šteknut u njega, ako nakon svega toga bloka, postoji dobra šanasa da disk ima falingu, naravno idealno bi bilo sve konekcije provjeriti, sformatirat ga i probat podići OS te puknut drajvere, ako u toku instalacije osa izbaci eror onda je do diska.

Nadalje imal sam masu diskova što kojekakvi programi pokažu da su perfect a utoku instalacije ili se nedaju instalirat ili bacaju bsod ili slične gluposti, a kao backup diskovi rade ok..

serviser info opreme
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

zasto se mucis sa time svime - pokusaj izdefragmentirati hard diskove ako nece resetiraj bios (izvadi bateriju ) ako ni to nece - prodaj manji disk veci ostavi sebi i problem rjesen {#} {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 10:30 (PR0MATRAC).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

zaboravio sam vam javit da sam rijesio problem jos prije 3-4 dana,sve radi savrseno sad igre normalno rade opet a problem je bio u sata kablovima,neznam sta tocno al kum mi je samo zamjenio ih i radilo je sve opet :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice