HDD problem?

poruka: 8
|
čitano: 1.626
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
HDD problem?

Ovako...
Pokušao sam paliti PC bez uključenih HDDova i ustanovio sam da je u njima problem.
Prije nije toliko, sada baš intenzivno.

Prvo su mi bili jedan ispod drugoga i osim što su se jako grijali, više je "zujalo". 
Dakle, problem je ono "zujanje" HDDova uzrokovano vrtnjom.

Sumnjam da su otišli u vjećna lovišta jer rade, nisam vrtio HD Tune (budem).

Čak sam stavio i spužvenu "oplatu" i ne pomaže. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: HDD problem?

Isti problem imam i jako je iritantan, meni cili stol vibrira. Mislio sam kupit nešto ovako 1  2, valjda bude pomoglo malo, bar mi se stol neće tresti {#}

14 godina

Ustanovio sam.

320 GB WD Blue pravi problem.
Evo slike iz HD Tune-a.

Sva sreća pa sam našao garanciju, jedino ne znam gdje ću s 200 GB pjesama privremeno? {#} 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Ustanovio sam.

320 GB WD Blue pravi problem.
Evo slike iz HD Tune-a.

Sva sreća pa sam našao garanciju, jedino ne znam gdje ću s 200 GB pjesama privremeno? {#} 

Ako imaš mjesec dana vremena, na cloud {#}

Lipstick junkie be funky all he wanty
14 godina
lzgr kaže...

Ma, dok to uploada. Mjesec dana, baš.

Rasporedit ću nekako. Imam eksterni od 320 gb (doduše zatrpan filmovima, ali ajd).

Još da mi ponude neku zamjenu za neki Green ili tako nešto, ako ovih nemaju na lageru, ufff {#}

17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
lzgr kaže...

Ma, dok to uploada. Mjesec dana, baš.

Rasporedit ću nekako. Imam eksterni od 320 gb (doduše zatrpan filmovima, ali ajd).

Još da mi ponude neku zamjenu za neki Green ili tako nešto, ako ovih nemaju na lageru, ufff {#}

Šta'ć ti Green, radije se nadaj za Blue :D

Lipstick junkie be funky all he wanty
14 godina
lzgr kaže...

Šta'ć ti Green, radije se nadaj za Blue :D

Ma zbog tišine {#}.

A to je svakako za arhivu..

13 godina
neaktivan
HDD problem?

okeee....citan ovo i mislin se "ako mi ovde ne budu mogli pomoc bacan laptop" xD

prije par dana smo frend i ja (on navodno zna oko komp) razdjelit disk u computer menagmentu,shrinkali smo C iiii...vidi cuda...izgubija san pola gb na disku...tj. iman ih i prikazuje ih ali kad probamo napravit extend ili create new partition neda tj. extend je sivo i nikako da vratin to sta se zagubilo,a o kreiranju novog diska da i ne govorim...u Moj Kompjuteru Local Disc je 274 GB,a vamo u computer menagmentu 465,75 Gb ....hmmmm....moze ko pomoc????? p.s. cak smo deinstalirali windows al opet nista...win 7 x84

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice