Hardverski problem

poruka: 3
|
čitano: 948
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hardverski problem

neznam vise sta da napravim iscrpio sam sve mogucnosti pa se obracam svima sa ovog foruma.radi se o sljedecem imam problema o jednom driveru a taj " ati2dvag.dll".nemoj te mislit da nisam nista pokusao sam napravit,sve zivo sam pokusao,cak sam na netu da je to malo zesci problem izmedu Windows XP / ATI Radeon.ja se nadam da ce neko imati pametnu kako to rijesit,unaprijed se zahvaljujem na pomoci.pokusat malo detaljnije napisat o cemu se radi.neki dan sam isao neku igricu igrat i cim sam je pokrenuo pojavio mi se plavi ekran koji me upozoravao na mi nije driver "ati2dvag.dll" nije ispravan.provjerio sam sa everestom o cemu se radi i prilikom provjere vidio sam da kod Informacije o DirektDraw uredaju jedino kod tog drivera nema potvrde da je u redu driver.ja sam nasao taj driver i dobio upustva da kopiram u system32 pokusao sam ga kopirati ali mi ne dozvoljava.kao da mora biti svi programi zatvoreni a kad sam to radio nista nije bilo od programa ukljuceno.pokusao sam sa par sa par reinstalacija windowsa ali opet isto,pokusao sa jednim upustvima na netu sto sam nasao opet bezuspjesno.pa vise neznam sto da radim.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2009 10:03 (papundek).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Hardverski problem

Vrlo si precizno opisao svoj problem pa ga je lako riješiti:

* promijeni ulje u mjenjaču

* poštelaj ventile

* zategni remen distribucije

Tvoji problemi garantirano su riješeni. 

MB ASUS P5K, C2D E6420, Radeon X1950PRO, DDR2 3GB 800MHz Transcend, 19"SamsungSM 932BF, Antec Sonata III-EC Midi
16 godina
neaktivan
Hardverski problem

de ti nama opiši svoj problem!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice