GTX260 je problem? Monitor nece da upali

poruka: 8
|
čitano: 2.980
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ljudi pomozite mi!

Prije je radio monitor ali imao je problem sa satom 1 i 2 i PC nije mogao ucitati Hard disk i u maticnoj ploci je imala 4xSATA zbog toga graficka k. GTX260 je bila velika pa nisam mogao stavit SATA 3 i 4 pa sam pokusao maknuti graficku i stavio sam SATU 3 i 4 i opet PC nije mogao ucitati SATU i stao je u bootu pa sam vratio SATA 1 i 2 i radio je i onda sam stavio graficku k. GTX260 i monitor nece da upali ali moja maticna ploca ima malu graficku pa sam spojio nju i radio je i pokusao sam ponovo spojit GTX260 i opet monitor nece da upali..

Jel netko zna u cemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

zelim ti pomoci, ali sam te izgubio kod prve ''sate''...mozes li malo manje telegrafski pisati?

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: GTX260 je problem? Monitor nece da upali
PsychoticBaklava kaže...

zelim ti pomoci, ali sam te izgubio kod prve ''sate''...mozes li malo manje telegrafski pisati?

hoće reći da je uštekavao i preštekavao ali da mu nakon toga ne radi grafička..  Cool

16 godina
neaktivan

ovako:

SATA 1 se spoji na hard disk

SATA 2 se spoji na CD

kad upalim komp i na njemu pise na bootu

RAM OK

SATA 1 CD-Rom...........

SATA 2 Hard disk.......

onda je tu stao i nije htio dalje raditi

ali sata 3 i 4 su bili skriveni kod graficke kartice GTX260 i mislio sam da su SATA 1 i 2 su bili crkli ali GTX260 jos je radio, pa sam morao izvaditi GTX260 i stavio sam SATA 3(za hard disk) i 4(za cd) i opet nije radio pa sam pokusao vratiti nazad i radio je i onda sam stavio GTX260 i monitor vise nece da upali i ponovo sam izvadio i stavio i opet nece da upali mislim da je GTX260 crklo???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
abajagil kaže...

ovako:

SATA 2 se spoji na CD

RAM OK

SATA 1 CD-Rom...........

SATA 2 Hard disk.......

ali sata 3 i 4 su bili skriveni kod graficke kartice GTX260 i mislio sam da su SATA 1 i 2 su bili crkli ali GTX260 jos je radio, pa sam morao izvaditi GTX260 i stavio sam SATA 3(za hard disk) i 4(za cd) i opet nije radio pa sam pokusao vratiti nazad i radio je i onda sam stavio GTX260 i monitor vise nece da upali i ponovo sam izvadio i stavio i opet nece da upali mislim da je GTX260 crklo???

ok, sada mi je jasno što želiš reći. očigledno si sh*ebao grafičku kada si ju vadio i stavljao, nadam se da je tada računalo bilo ugašeno, ali u to nisam bio siguran, jer ako si vadio grafičku iz utora dok je računalo bilo uključeno, onda si ju sto posto spalio. pitanje je napočetku zašto si uopće mijenjao sata kablove, što je do toga dovelo. jedina opcija ti je sada da vidiš da li kartica radi je da ju probaš staviti u neko drugo računalo, ako ne radi, jasno da je crkla. ako tvoja radi kartica na drugom računalu onda se shebalo nešto na matičnoj, kada si čačkao po tome. u svakom slučaju, servis ti je jedino rješenje ako je tako.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 23:16 (robisierra92).
17 godina
neaktivan

Gadno.....za skužitOsmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
abajagil kaže...

ovako:

SATA 2 se spoji na CD

RAM OK

SATA 1 CD-Rom...........

SATA 2 Hard disk.......

ok, sada mi je jasno što želiš reći. očigledno si sh*ebao grafičku kada si ju vadio i stavljao, nadam se da je tada računalo bilo ugašeno, ali u to nisam bio siguran, jer ako si vadio grafičku iz utora dok je računalo bilo uključeno, onda si ju sto posto spalio. pitanje je napočetku zašto si uopće mijenjao sata kablove, što je do toga dovelo. jedina opcija ti je sada da vidiš da li kartica radi je da ju probaš staviti u neko drugo računalo, ako ne radi, jasno da je crkla. ako tvoja radi kartica na drugom računalu onda se shebalo nešto na matičnoj, kada si čačkao po tome. u svakom slučaju, servis ti je jedino rješenje ako je tako.

Nije bilo ukljuceno bilo je iskljuceno kada sam vadio graficku.

ok Hvala, probat cu na neko drugo racunalo.

17 godina
neaktivan

onda dobro ako nije bilo uključeno računalo, jer je teško shvatiti što pišeš. uglavnom, probaj staviti svoju grafičku kod nekoga da vidiš da li radi. inače s tim karticama treba postupati nježno i osjetljivo, ali opet, ne bi smjela "crknuti" samo tako. kao što rekoh, morati će vjerojatno na servis ako ne bude radila u drugom računalu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 23:30 (robisierra92).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice